Flavia, șoferița din Ardeal care conduce un camion de 40 de tone în Anglia. „Ea este românca în fața căreia își scot pălăria cam toți colegii de breaslă”

Updated on aprilie 15, 2024 Flavia, șoferița din Ardeal care conduce un camion de 40 de tone în Anglia. „Ea este românca în fața căreia își scot pălăria cam toți colegii de breaslă” 1

Flavia, o șoferiță româncă originară din Ardeal, a devenit un nume respectat în rândul colegilor de breaslă din Anglia, unde conduce un camion de marfă de 40 de tone pentru compania FreshLinc, cu sediul în Spalding, Lincolnshire.

Cu un parcurs profesional impresionant, ea nu doar că excelează într-un domeniu dominat tradițional de bărbați, dar a și devenit o vedetă pe rețelele de socializare, unde împărtășește detalii din viața de zi cu zi a unui șofer profesionist.

Pe platforma socială unde activează, Flavia a strâns până acum peste 175.000 de aprecieri pentru videoclipurile sale în care vorbește deschis despre provocările meseriei, inclusiv despre preferința sa de a nu lucra noaptea și despre complexitatea încărcării și descărcării autovehiculelor de tonaj greu, scrie jurnalemigrant.com.

„Ea este romanca din Anglia in fata careia isi scot palaria cam toti colegii de breasla. E soferita pe un camion de marfa de 40 de tone
Flavia este originara din Ardeal si lucreaza pentru transportatorul FreshLinc, cu sediul central in Spalding, Lincolnshire.

Are o gramada de filmulete publicate pe o platforma sociala si discuta prin comentarii cu colegii tiristi si camionagi, carora le spune ca nu ii place sa lucreze de noapte sau cum incarca si cum descarca autovehiculele de tonaj greu.

Este indragita de foarte multa lume si pana in prezent a adunat peste 175.000 de “inimioare” pentru activitatea ei online.
Ardeleanca a titrat peste un filmulet ca are studii superioare, ca este independenta si ca NU are un iubit”, au scris pe Facebook cei de la AnunțulUK.

@flavia_rebecca Mandra de locul din care provin!🫶🏻 #ardeal #romania #soferdecamion #anglia #4u #fyp ♬ sunet original – Flavia Rebecca

error: Content is protected !!