Corul Madrigal, concert de Paște la Biserica Sfântul Mihail din Cluj Napoca

Updated on aprilie 10, 2024 Corul Madrigal, concert de Paște la Biserica Sfântul Mihail din Cluj Napoca 1

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul clujean la Concertul Extraordinar de Paște susținut la emblematica Biserică Sfântul Mihail, din Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 19:00, și îl va avea ca invitat special pe omul de cultură Constantin Chiriac.

Bilete la Concertul Extraordinar de Paște susținut Corul Madrigal
Biletele la concert pot fi achiziționate online, pe platforma Bilete.ro.

Concertul Extraordinar de Paște este un eveniment dedicat sărbătorii fundamentale a creștinilor, care invită spectatorii la introspecție și regăsirea unor înțelesuri universale.

Conceput pentru a reliefa prin muzică și artă dramatică simbolismul Învierii Mântuitorului, evenimentul construiește o poveste sonoră despre vremuri esențiale ale umanității, o istorie amplificată dramatic prin textele aduse publicului de actorul Constantin Chiriac, fondatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Programul de concert include lucrări de muzică sacră din repertoriul românesc și internațional, în interpretarea unică a Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu.

Evenimentul se va desfășura în premieră pentru publicul din Cluj-Napoca, după ce va fi prezentat în cadrul Stagiunii de primăvară – Madrigal 2024, la București. Conceptul concertului este creat de Emil Pantelimon.

error: Content is protected !!