(Foto) Un restaurant celebru din Cluj Napoca se vinde cu 7 milioane de euro

Updated on aprilie 8, 2024 (Foto) Un restaurant celebru din Cluj Napoca se vinde cu 7 milioane de euro 1

Restaurantul și un centru social events Aroma este scos la vânzare de agenția Sotheby’s Reality Romania Imobiliare. Construite în 2003, clădirile se află în livada Palocsay, la aproximativ 6 kilometri de centrul Clujului și se remarcă prin panorama asupra orașului. Prețul cerut pentru întregul complex este de 7 milioane de euro.

„Amplasat în livada Palocsay, la aproximativ 6 km de centru, acest complex construit în 2003 oferă o panoramă splendidă asupra orașului Cluj-Napoca. Proprietatea este compusă din două corpuri principale: restaurantul și centrul SARA Social Events.

Restaurantul Aroma este dispus pe două niveluri: parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul. Geamurile mari și compartimentarea modulară oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare asupra Clujului.

Corpul destinat evenimentelor dispune de o sală cu o capacitate de 280 locuri și o sală de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri. Suprafața utilă totală este de 2425 mp, iar structura S+D1+D2+P+Mz+E+M. Crama din incinta complexului poate găzdui până la 50 de persoane.

Locația este una privilegiată, departe de ritmul alert al oraşului dar suficient de aproape pentru a oferi acces facil. Livada Palocsay, cea mai mare și mai cunoscută din oraș, creează un ambient relaxant și un cadru natural ideal pentru desfășurarea de evenimente.

(Foto) Un restaurant celebru din Cluj Napoca se vinde cu 7 milioane de euro 2 (Foto) Un restaurant celebru din Cluj Napoca se vinde cu 7 milioane de euro 3

Complexul este potrivit pentru diferite scenarii de utilizare, datorită sălilor multiple:
– Sala cu capacitate de pânã la 40 persoane
– Sala cu capacitate de pânã la 80 persoane
– Sala cu capacitate de pânã la 110 persoane
– Salonul de nefumãtori cu capacitate de pânã la 50 persoane
– Grãdina de varã cu capacitate de pânã la 120 persoane
– Sala de evenimente cu capacitate de pânã la 280 persoane
– Sala de consiliu cu capacitate de pânã la 20 persoane
– Sala de conferinţe cu capacitate de pânã la 250 persoane

(Foto) Un restaurant celebru din Cluj Napoca se vinde cu 7 milioane de euro 4 (Foto) Un restaurant celebru din Cluj Napoca se vinde cu 7 milioane de euro 5

În cei 16 ani de existență, complexul și-a dobândit o reputație prestigioasă în rândul clujenilor, iar meniul à la carte inspirat din bucătăria internațională a fost apreciat de numeroși oaspeți pe site-urile de profil”, se arată în descriere.

error: Content is protected !!