Andrei, tânărul care vinde ouă și miere în Cluj-Napoca pentru a-și ajuta fratele adoptiv, în vârstă de 12 ani, care suferă de cancer

Updated on aprilie 7, 2024 Andrei, tânărul care vinde ouă și miere în Cluj-Napoca pentru a-și ajuta fratele adoptiv, în vârstă de 12 ani, care suferă de cancer 1

Andrei, un tânăr cu handicap care a fost abuzat și abandonat, vinde ouă și miere în Cluj-Napoca pentru a-și ajuta fratele adoptiv, în vârstă de 12 ani, care suferă de cancer osos. Ambii frați sunt adoptați de o femeie generoasă numită Valentina, care și-a pierdut fiul biologic și a decis să le ofere o șansă la o viață mai bună acestor copii cu probleme.

„Am trecut de 2 ori pe lângă Andrei, tânărul din imagine care vinde oua și miere …a 3-a oara când am trecut pe lângă el am hotărât sa opresc și astfel i-am aflat povestea. Andrei este un tânăr cu handicap ,care a fost abuzat si abandonat și vinde oua și miere pentru a își ajuta fratele adoptiv în vârstă de 12 ani bolnav de cancer osos.

Atâta el cât și fratele lui sunt adoptați de doamna Valentina care este doamna din imagine. Doamna cu suflet mare si-a pierdut fiul natural și a hotărât sa adopte 2 copilasi cu probleme. Nu mi-au cerut bani ci alimente, îmbrăcăminte și pampersi numărul 5,pentru ca fratele lui Andrei este grav bolnav de cancer și are mare nevoie de pampersi.

Am mers și am cumpărat și eu cât am putut dar rog oamenii cu suflet mare din acesta comunitate sa nu mai treacă nepăsători pe lângă Andrei, sa ii cumpere mierea sau ouăle de la găinile din imagine de care are mare grija cu mandrie sau sa ajute fiecare cu ce și cât poate.

Pentru cei care nu știu,Andrei se afla pe strada Iris numărul 24. Numărul de telefon a mamei lui adoptive, doamna Valentina, este: 0746584076”, a scris un clujean pe grupul Info Trafic Cluj Napoca.

Andrei, tânărul care vinde ouă și miere în Cluj-Napoca pentru a-și ajuta fratele adoptiv, în vârstă de 12 ani, care suferă de cancer 2

error: Content is protected !!