Droguri găsite într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Suma impresionantă de bani pe care studentul o avea în cameră

Updated on martie 30, 2024 Droguri în cantități impresionante au fost găsite de polițiști într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Un student de 21 de ani a fost arestat preventiv, după ce anchetatorii au stabilit că el vindea substanțele halucinogene. În camera lui, anchetatorii au găsit și echivalentul în lei a peste 20 de mii de euro. Raziile au avut loc în zorii zilei, în două cămine studențești din Cluj-Napoca.

Fată: „Vreo 20 de polițiști erau… Pe etajul pe care stau eu, la cinci, au găsit într-o cameră. Vorbea o polițistă la telefon și zicea că în camera respectivă miroase ceva foarte tare”.
Polițiștii au verificat fiecare încăpere de aici, iar în clădire l-au găsit pe student în cameră cu mai multe tipuri de droguri de risc și mare risc – substanțe care, spun anchetatorii, erau destinate vânzării, informează stirileprotv.ro.

Tânărul avea în cameră peste un kilogram de canabis, aproape 130 de comprimate de ecstasy, amfetamină, ciuperci halucinogene și aproximatic o jumătate de kilogram de „cristal”. Studentul de 21 de ani – care a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc – avea în cameră și peste o sută de mii de lei, un aparat de vidat și un cântar de mare precizie. Reprezentanții universității nu au oferit un punct de vedere întrucât, spun ei, nu au fost deocamdată anunțați oficial de autorități că s-au găsit droguri în cămin.

Droguri găsite într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Suma impresionantă de bani pe care studentul o avea în cameră 1 Droguri găsite într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Suma impresionantă de bani pe care studentul o avea în cameră 2 Droguri găsite într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Suma impresionantă de bani pe care studentul o avea în cameră 3

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data 28 martie a.c., un bărbat a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, în camera sa, dintr-un complex de cazare destinat studenților din municipiul Cluj-Napoca, aproximativ 1,1 kilograme de canabis (drog de risc), 129 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), 80 de grame de amfetamină, aproximativ 500 de grame de substanță cristalină și ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării.

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 104.305 lei, un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil, precum și alte mijloace de probă.

La data de 28 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul poliției.

error: Content is protected !!