ANDRA va cânta la inaugurarea Turda Arena, cea mai nouă sală polivalentă din Cluj

Updated on martie 22, 2024 ANDRA va cânta la inaugurarea Turda Arena, cea mai nouă sală polivalentă din Cluj 1

Administrația locală turdeană pregătește inaugurarea noii săli polivalente construite la Turda, Turda Arena, în week-endul 12-14 aprilie 2024. Premierea sportivilor cu performanțe deosebite, spectacol de drone și artificii, expoziție culinară, activități pentru copii dar și un show memorabil cu ANDRA sunt pregătite pentru turdeni la acest eveniment.

Programul începe de vineri, va dura trei zile și debutează cu premierea tuturor sportivilor merituoși din Municipiul Turda, indiferent de ramura sportivă. Am făcut demersuri ca la acest eveniment să participe toate legendele din handbal și fotbal, sperăm că vor onora invitația. Vor fi și jocuri pentru copii, street food, spectacol de drone și artificii, lasere, proiecții pe sala polivalentă, va fi un spectacol pe care până acum Turda nu l-a avut niciodată!” precizează primarul Matei Cristian, potrivit turdanews.ro.

Bugetul total al acestui eveniment este estimat la 930.000 de lei (TVA inclus), din care municipalitatea turdeană va suporta 600.000 de lei, diferența urmând a fi asigurată din sponsorizări. Turda Arena are o capacitate de circa 3.200 de locuri, este o sală modernă, superdigitalizată.

Noua sală polivalentă de la Turda a costat 23 de milioane de euro și este una dintre cele mai moderne săli de acest gen din România, fiind în Top 5 săli sportive, atât din punct de vedere al dotărilor, cât și al capacității. În Turda Arena vor putea intra 3200 de spectatori pe scaune, aici putând fi organizate meciuri internaționale de handbal, baschet, volei sau tenis.

Sala de sport competițională de nivel internațional a fost construită pe strada Stadionului nr. 14, din municipiul Turda, în proximitatea bazinului de înot, a stadionului Municipal și a noii baze sportive cu teren sintetic de fotbal de dimensiuni normale, cu nocturnă și terenuri adiacente. Lucrările au demarat în urmă cu trei ani, în luna septembrie 2020.

error: Content is protected !!