(Video) Cofetăria luată cu asalt de clujeni după ce a introdus un nou desert. Ce sunt New York Rolls

Updated on martie 7, 2024 (Video) Cofetăria luată cu asalt de clujeni după ce a introdus un nou desert. Ce sunt New York Rolls 1

Un nou desert, numit New York Rolls, a devenit viral pe internet și a atras mulți clienți la o cofetărie din Cluj. Acest preparat este foarte popular pe rețelele de socializare, unde oamenii îl fotografiază înainte de a-l savura. Cofetăria Paffet din Cluj este una dintre puținele care oferă acest desert în meniu și are cozi lungi de clienți dornici să îl încerce.

Pe TikTok, New York Rolls este deja un adevărat trend. Toată lumea gustă și dă note preparatului care a devenit viral în lume. Moda a ajuns și în țara noastră, iar la Cluj a produs un adevărat haos! În mall-ul Vivo, unde Sorin are o mică insulă cu prăjituri, oamenii stau la cozi ca să cumpere produsul pe care l-au văzut pe internet, transmite stirilekanald.ro.

Cei care nu găsesc New York Rolls la mall, se duc direct la cofetăria din Florești. Tinerii sunt deja familiarizați cu noul desert-vedetă. L-au încercat imediat cum a apărut pe piață. Preparatul a apărut în urmă cu doi ani în New York și a devenit cunoscut în scurt timp în toată lumea. Acum, cofetarii și brutarii îl prepară după propriile rețete.

Este diferit fata de un croissant, nu trebuie să aibă textura respectivă, este făcut din foietaj, este rulat perfect rotund, iar la coacere se coace pe temperatură mai scăzută, într-un timp mai îndelungat”, a explicat proprietarul cofetăriei.

De când au introdus acest preparat în meniu, angajații cofetăriei abia mai fac față comenzilor. Se lucrează zi și noapte pentru pregătirea desertului care i-a înnebunit pe clujeni. Un astfel de desert costă 22 de lei.

Instagram si TikTok au dat pe dinafara de dulce in 2022 cu postari despre noul produs de patiserie devenit celebru la nivel mondial: New York Roll. Creatie a laboratoarelor Lafayette Grand Café & Bakery din metropola americana, desertul care a innebunit piata din SUA la mijlocul anului trecut aduna cozi de clienti si la usa celor doua patiserii din Paris care il produc incepand din septembrie, informează acasa.ro.

New York Roll este, practic, un trunchi de cilindru scurt (cu o grosime de aproximativ doua degete), asemanator ca forma unei felii groase de rulada. Este produs din foitaj super fraged si crocant, incredibil de contrastant si, totodata, compatibil cu crema care-l umple cu generozitate si cu glazura turnata cu dichis dupa libera creativitate a patiserului.

error: Content is protected !!