Festivalul Mediteraneean la Cluj Napoca. Creveți, scoici, calamar, caracatiţă, pui de baltă, homari și multe alte bunătăți

Updated on februarie 26, 2024 Festivalul Mediteraneean la Cluj Napoca. Creveți, scoici, calamar, caracatiţă, pui de baltă, homari și multe alte bunătăți 1

Un festival culinar cu delicioase preparate mediteraneene va avea loc în acest weekend în Cluj Napoca. Festivalul Mediteraneean se desfășoară de vineri până duminică, respectiv între 1 şi 3 martie cu program zilnic 11:00-19:30. “Vă așteptăm în Parcul Iulius (Iulius Mall) zona Debarcader la un eveniment culinar dedicat Fructelor de Mare și dulciurilor turcești.

Bucătarii noştri vor găti pt dumneavoastră o gamă largă de preparate din fructe de mare. Creveţi, scoici, calamar, caracatiţă, pui de baltă, homari, rapane, King crab şi multe alte bunătăţi te aşteaptă să le savurezi! Delicioasele baclavale Turcești te așteaptă și ele: baclava cu nucă, fistic, vişine, ciocolată și deliciosul rahat turcesc”, transmit organizatorii.

Au început târgurile de mărțișoare din Cluj-Napoca

În acest sfârșit de săptămână s-au deschis tradiționalele târguri de mărțișoare care au loc în zona centrală a orașului, unde meșterii populari aduc în fiecare an diverse tipuri de mărțișoare și produse lucrate manual.

Programul târgurilor din această perioadă:
– Piața Unirii: 23 februarie – 10 martie – Tradiții de primăvară
– Bulevardul Eroilor: 23 februarie – 10 martie – Cluju-i veșnic zâmbitor de Dragobete și Mărțișor! – Târg de primăvară
– Piața Avram Iancu: 24 februarie – 10 martie – Obiceiuri de primăvară

De asemenea, la Casino Centrul de Cultura Urbana se desfășoară în perioada 23-25 februarie un eveniment special – mai multe informații despre „Târg de cadouri”.

error: Content is protected !!