Andra, moment de sinceritate la Românii au Talent: „Am pus zece kilograme pe mine. Am o burtică de zici că sunt gravidă, dar mă simt frumoasă!”

Updated on februarie 24, 2024 Andra, moment de sinceritate la Românii au Talent: „Am pus zece kilograme pe mine. Am o burtică de zici că sunt gravidă, dar mă simt frumoasă!” 1

Despre silueta Andrei s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar artista a recunoscut că a fost afectată de comentariile acide. Acum, însă, ea recunoaște sincer că a acumulat zece kilograme, dar nu se mai obosește să le ascundă, pentru că își acceptă silueta.  În cadrul emisiunii a cărei jurată este, Andra a avut un moment de sinceritate. Mai exact, ea a vorbit despre kilogramele în plus pe care le-a pus în ultima perioadă, despre a subliniat că a învățat să le accepte.

”Am pus zece kilograme, am cu zece kilograme în plus față de cât ar fi trebuit să am la înălțimea mea, am fost complexată de asta, mai ales dacă purtam pantaloni. Vă arăt. Am o burtică de pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt atât de sexy și de frumoasă. Nimeni nu-i ca mine”, a spus ea, citată de digifm.ro

”Cred că totul pleacă de aici, din inimă. În momentul în care începi să te accepți, să te placi (…) Simțiți-vă bine cu voi. Și mie mi-a fost greu, dar probabil că într-o lună sau două, poate că nu o să mai am aceste kilograme. Eu nu am putut să slăbesc până acum pentru că nu mă acceptam. Eu mă ascundeam. Îmi puneam trei perechi de chiloți pe mine, acum am doar una. Nu am cum să fac o schimbare dacă nu mă văd, dacă nu știu cum sunt. Dacă voi slăbi o voi face pentru că îmi doresc să fiu sănătoasă”, a mai spus artista.

„Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au acumulat niște gânduri, stări. Și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit. Sunt extrem de sinceră, poate exagerat de sinceră. M-am dezbrăcat în fața tuturor de toate secretele mele”a încheiat ea.

Andra recunoștea că e afectată de comentariile privind silueta ei
Greutatea a fost mereu un subiect sensibil pentru soția lui Cătălin Măruță, însă a încercat să aibă o atitudine pozitivă și chiar să facă glume pe tema asta.

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu.

Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.

Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?”. În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! ”, a declarat Andra într-un interviu pentru revista VIVA!, în urmă cu câteva luni.

error: Content is protected !!