Mircea Bravo a devenit tătic! „De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”

Updated on februarie 22, 2024 Mircea Bravo a devenit tătic! „De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei” 1

Mircea Bravo are toate motivele să radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tătic pentru prima oară! Ce imagine emoționantă a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viață a actorului, a născut o fetiță.
Soția actorului a născut ieri o fetiță sănătoasă și cuminte. Cei doi au ales un nume special pentru micuță, și anume Mira. Cunoscutul vlogger a ținut să precizeze în mesajul postat că fiica lui seamănă mult cu el.

Iată că familia celor doi a devenit completă odată cu venirea pe lume a fetiței lor. Mircea Bravo și Georgiana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au ales să facă acest pas în discreție, departe de ochii fanilor.
„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris Mircea Bravo pe contul lui personal de Instagram, conform Spynews.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi
Mircea Bravo, cunoscut pentru umorul său molipsitor și carisma sa de pe micile ecrane, a adăugat un alt moment de bucurie și emoție în viața sa, spunând cel mai hotărât “Da” pe data de 16 iunie 2022.

Povestea lor de dragoste a început în mijlocul pandemiei de COVID-19, atunci când au avut norocul să se întâlnească prin intermediul unor prieteni comuni. Ceea ce a început ca o simplă cunoștință s-a transformat rapid în ceva mult mai profund pe măsură ce au descoperit tot mai multe lucruri în comun și au împărtășit aceleași pasiuni și valori.

După atâția ani de relație solidă și plină de iubire, cei doi au decis să meargă înainte și să își unească destinele într-o ceremonie intimă desfășurată în Cluj-Napoca. Este important de precizat faptul că evenimentul a fost restrâns, fiind dedicat doar celor mai apropiați prieteni și familiei.

Comedia „Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo, pe primul loc în topul vizionărilor pe Netflix România
Filmul „Nuntă pe bani”, lansat toamna trecută de Mircea Bravo, a fost primul în topul celor mai urmărite filme pe platforma Netflix România.

Intrat recent pe Netflix, pe 7 februarie, filmul de comedie al lui Mircea Bravo a ajuns rapid în topul celor mai urmărite filme de pe platforma. Nuntă pe bani este cel de-al doilea film al lui Mircea Bravo care intră pe Netflix şi care ajunge numărul unu în topul celor mai vinzionate filme de pe Netflix România, scrie Adevarul.

Anul trecut, tot în februarie, Mircea Bravo era în top cu „Mirciulică”.
Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu in filmul de comedie „Nuntă pe bani“ Arhivă Adevărul
Filmările la „Nuntă pe bani“ au durat 23 de zile și au avut loc la Cluj. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru.

Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.
Distribuitorul filmului este compania Bravo Films, fiind cel de-al doilea lungmetraj de comedie.

error: Content is protected !!