Clujeancă înjurată și amenințată de un șofer agresiv: „Am plecat de frică, că asta e realitatea, nu stau să mă bată unu’ de pe stradă”

Updated on februarie 22, 2024 Clujeancă înjurată și amenințată de un șofer agresiv: „Am plecat de frică, că asta e realitatea, nu stau să mă bată unu’ de pe stradă” 1

O clujeancă a povestit prin ce a trecut când a vrut să își încarce mașina și nu a putut, deoarece în fața unei stații de încărcare se afla parcat un autoturism care nu era electric. Femeia a fost înjurată și amenințată de șoferul care ocupa neregulamentar locul de parcare.  În încercarea de a soluționa problema, ea l-a abordat pe șofer și i-a cerut politicos să-și mute mașina. Însă reacția șoferului a fost una agresivă și amenințătoare.

“Urma să îmi încarc mașina dar din păcate nu am reușit. L-am apelat, am vorbit frumos să își mute mașina. Atenție cu acest domn, e agresiv. Mi-a zis: «Pentru asta m-ai ridicat de la masă? Ai grija că-ți dau și o flegmă», sunt curioasă dacă așa a fost învățat de acasă sau în timp și-a schimbat vocabularul.

Să mă scutiți de hate-ul de prost gust, domnul probabil se comporta identic și la casa de marcat de la supermarket sau mai rău, în familie. Așadar am scris să vă feriți de el să nu vă mute șasiul dacă vede că sunteți femeie”, a scris clujeanca pe o rețea de socializare.

De asemenea, femeia a spus că a plecat de acolo de frică ca să nu fie luată la bătaie de acel individ, iar pe viitor o să sune direct la Poliție.

“Am plecat de frică, că asta e realitatea, nu stau să mă bată unu’ de pe stradă. Majoritatea femeilor asta ar fi făcut. Când am dat sa plec am văzut că dădea cu spatele, dacă venea Poliția ce făcea? Nimic. Probabil pe viitor direct sun la Politie în loc să sun frumos omul, că așa mai repede îmi iau o palmă decât să-și mute mașina”, am mai adăugat femeia.

După ce a postat o poză cu șoferul și mașina parcată aiurea, clujeanca a spus că a fost contactată de bărbat: „Mi-a scris pe Facebook domnul din imagine. Ma ameninta ca ma da in judecata ca l-am fotografiat fara acordul lui si am folosit imaginea lui in scopul de a-l prejudicia”, a mai scris aceasta.

error: Content is protected !!