Medicul clujean Bebe Lumezeanu, a fost găsit mort de scafandrii, în râul Someș. Dispăruse de 2 zile după ce a plecat la pescuit

Updated on februarie 6, 2024 Medicul clujean Bebe Lumezeanu, a fost găsit mort de scafandrii, în râul Someș. Dispăruse de 2 zile după ce a plecat la pescuit 1

Medicul dispărut pe râul Someş a fost găsit de scafandrii.

Bebe Lumezeanu, un reputat medic radiolog de la spitalul din Gherla, a plecat la pescuit pe râul Someşul Mic sâmbătă dimineaţă, aproape de casa unde locuieşte. Cum seara nu s-a mai întors, la lăsarea întunericului soţia a sunat la 112, informează observatornews.ro.

Andreea Vişan, IPJ Cluj: În jurul orei 19,30, poliţia municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi căzut în râul Someş în interiorul municipiului Gherla. La faţa locului au fost trimise echipaje de la ISU Cluj alături de poliţişti de la structura de Ordine Publică. 

La locul de pescuit au fost găsite doar undiţele şi au fost identificate urme în pământul moale care i-au făcut pe pompieri să creadă că medicul ar fi alunecat în apă. Din păcate, coşmarul familiei s-a adeverit. Corpul neînsufleţit al medicului a fost găsit după două zile de căutări.

Căutările efectuate de pompieri, inclusiv scafandri, sâmbătă seara și pe parcursul zilei de duminică, au rămas fără rezultat. Au fost mobilizați pompieri de la SVSU Gherla, de la Punctul de Lucru Gherla al Detașamentului Dej, de la Detașamentul Dej, din cadrul ISU Cluj.

Curenții puternici au purtat corpul până la o distanță de 1,5 km în aval. Aici a fost văzut luni dimineață, scrie gherlainfo.ro.

ISU Cluj a transmis că în jurul orei 10 a fost identificat corpului unui bărbat în zona localității Bunești. „Echipajul operativ a extras corpul bărbatului din apele râului, care prezenta rigiditate cadaverică, și l-au predat reprezentaților IML”.

De asemenea, IPJ Cluj a transmis că de la sesizarea cazului, polițiștii, alături de echipaje ISU Cluj au efectuate toate demersurile necesare pentru depistarea acestuia. „Astfel că, la data de 5 februarie, în jurul orei 10, în urma activităților de căutare, acesta fost depistat, din nefericire decedat, în râul Someșul Mic, în proximitatea străzii Luncii, din municipiul Gherla”

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei.

error: Content is protected !!