(Video) Accident grav pe DN1 în Cluj. Două persoane au murit după impactul dintre o autoutilitară și un ansamblu de vehicule

Updated on februarie 2, 2024  

(Video) Accident grav pe DN1 în Cluj. Două persoane au murit după impactul dintre o autoutilitară și un ansamblu de vehicule 1

Un accident extrem de grav a avut loc în dimineaţa de vineri, 2 februarie, pe DN1 în judeţul Cluj, între localitățile Huedin și Poieni. Trafic blocat complet pentru intervenţia salvatorilor.

“Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, între localitățile Huedin și Poieni.

La fața locului intervin o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autocamion.

La fața locului, echipajele au găsit un bărbat care prezintă leziuni incompatibile cu viața. În autoutilitară se află încarcerat un bărbat inconștient. De asemenea, un alt bărbat, conștient și cooperant, primește îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

În urma accidentului rutier de pe DN1 E60, între localitățile Bologa și Huedin, fiind produsă o coliziune între o autoutilitară și un ansamblu de vehicule, traficul este blocat în totalitate pentru intervenția echipajelor la fața locului, au transmis şi poliţiştii clujeni primele informaţii cu privire la tragicul accident.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autoutilitară și un autotren au fost implicate într-un impact pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, circulația fiind întreruptă în ambele direcții.

În urma accidentului, două persoane care se aflau în autoutilitară au fost declarate decedate. Se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii incidentului.

error: Content is protected !!