Simona Halep revine pe terenul de tenis la Cluj: „Oamenii din Cluj mă apreciază enorm și simt iubirea lor permanent când sunt acolo”

Updated on ianuarie 20, 2024 Simona Halep va reveni pe teren la Sports Festival, acolo unde va juca într-un meci demonstrativ alături de Steffi Graf, Andre Agassi și Andrei Pavel. Evenimentul este programat pentru 15 iunie, în sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la cea de-a 5-a ediție a Sports Festival.

Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale, primul în 2019, alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini şi al doilea în 2022 la meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu.

Simona Halep revine pe terenul de tenis la Cluj: „Oamenii din Cluj mă apreciază enorm și simt iubirea lor permanent când sunt acolo” 1

Nu știu cum va fi atmosfera când vom intra în sală. La mine știu cum o să fie pentru că am mai fost și oamenii din Cluj mă apreciază enorm și simt iubirea lor permanent când sunt acolo, dar la ei cred că o să fie nebunie pentru că toată lumea i-a admirat atunci când au jucat și au fost idoli pentru foarte mulți copii care joacă tenis.

Sunt sigură că acest eveniment va avea un efect deosebit. Avem nevoie de astfel de momente ca să ne dea încredere, să vedem că și ei sunt oameni, că sunt palpabili și că dacă muncim și suntem serioși cu siguranță vom reuși și noi. Poate nu ca ei, pentru că nu este ușor să ajungi numărul 1 în lume, dar putem fi acolo. Și cu siguranță copiii o să primească un boost de energie, un boost de încredere și probabil vor fi mai motivați să muncească pentru că i-au atins pe cei mari.

Îmi place foarte mult conceptul Sports Festival și tot ce fac ei. Pentru mine au fost momente deosebite la Sports Festival. Oamenii care lucrează la acest concept sunt foarte calzi cu mine și își fac treaba foarte profesionist, ceea ce este foarte mare lucru. Sunt convinsă că o să fie un eveniment de neuitat și de data asta și abia aștept să intru pe teren și să simt căldura oamenilor.

Așa am auzit că o să joc cu Andrei Pavel, dar nu știu cum va fi. A fost idolul meu când eram copilaș și rămâne la sufletul meu pentru totdeauna. Le mulțumesc celor care au intenția de a veni la acest eveniment și căldura lor, suportul lor înseamnă enorm pentru mine. Sper să se bucure de eveniment și să se bucure de cei doi, pentru că sunt legende și oameni deosebiți”, a declarat Halep, citată de fanatik.ro.

Simona Halep a vorbit și despre ce înseamnă să fie pe teren cu Steffi Graf și Andre Agassi și a povestit cum au ajutat-o cei doi în trecut să treacă peste presiune.

”A fost o surpriză foarte mare și pentru mine că m-au chemat. Mă bucur tare mult că s-au gândit la mine, mai ales în această perioadă care nu este ușoară deloc. M-am bucurat nespus pentru venirea lui Andre și a lui Steffi, pentru că sunt oameni deosebiți.

Am avut șansa să-i întâlnesc, am avut șansa să mă antrenez cu ei și am avut șansa să am discuții legate de tenis, de emoții, de presiune. Totul a fost la Las Vegas, când eram împreună cu Darren Cahill, și m-a bucurat din suflet să am șansa să împart terenul cu ei aici la noi”, a declarat Halep.

error: Content is protected !!