(Video) Oficial! Străzile Kogălniceanu, Universității și Iuliu Maniu devin pietonale. Cine mai poate intra pe străzi cu mașina

Updated on ianuarie 9, 2024 Străzile Kogălniceanu, Universității și Iuliu Maniu devin pietonale. Decizia a fost adoptată de Comisia de circulație a Primăriei, anunță edilul Emil Boc.

Pe străzile pietonalizate din centrul orașului vor avea acces riveranii, echipajele medicale și pentru situații de urgență, dar și distribuitorii de marfă pentru micile afaceri din zonă.

(Video) Oficial! Străzile Kogălniceanu, Universității și Iuliu Maniu devin pietonale. Cine mai poate intra pe străzi cu mașina 1

„Comisia de circulație a municipiului Cluj-Napoca, cu unanimitate, a adoptat decizia de pietonalizare a străzilor Kogălniceanu, Universității, Iuliu Maniu, după cum urmează:

Accesul pe aceste străzi va fi permis doar riveranilor. Inclusiv autobuzele școlare vor putea intra pe străzile Kogălniceanu-Universității, doar pentru a aduce și a prelua elevii spre/de la școală.

Iar în privința străzii Iuliu Maniu, aceasta va fi pietonalizată de la Piața Unirii și până la strada Baba Novac.

De asemenea, s-a luat decizia ca strada Baba Novac să rămână deschisă traficului, pentru a face legătura între străzile Avram Iancu și Bulevardul Eroilor”, a transmis primarul Emil Boc, citat de Monitorul de Cluj. 

error: Content is protected !!