Revelion 2024 la Cluj-Napoca: concerte, spectacol de artificii, șampanie și atmosferă de sărbătoare în Piața Unirii. Program de transport în comun prelungit

Updated on decembrie 29, 2023 Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca invită clujenii în centrul orașului să sărbătorească trecerea în Noul An. Pentru Revelionul 2024 a fost pregătit un program cu artificii, concerte și șampanie.

Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de trupa Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Revelion 2024 la Cluj-Napoca: concerte, spectacol de artificii, șampanie și atmosferă de sărbătoare în Piața Unirii. Program de transport în comun prelungit 1

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele vor continua apoi cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Seara Ajunului Anului Nou, 31 decembrie, va fi ultima în care participanții se mai pot bucura atât de roata panoramică, de unde se poate vedea târgul în întregime, cât și de bunătățile de la cele 75 căsuțe din Piața Unirii: produse autentice tradiționale și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Program de transport în comun prelungit

În seara de Revelion mai multe linii de transport în comun vor avea program prelungit, astfel încât clujenii care au petrecut în oraș să aibă posibilitatea de a se deplasa.

Indiferent dacă deplasarea se face în Piața Unirii, unde Primăria Cluj-Napoca organizează un program special cu ocazia Revelionului 2024 cu concerte și artificii, sau la o altă petrecere din oraș, C.T.P. Cluj-Napoca SA facilitează deplasările prin prelungirea programului de transport în comun, între orele 22:00 – 02:00, pentru următoarele linii:

– autobuze: 9, 19, 20, 21, 30, 31, 32, 35, 36B, 37, 38, 39, 42, 44, 47;

– troleibuze: 1, 3, 5, 6, 25;

– tramvaie: 100, 101.

Toate detaliile privind programele de circulație vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil Tranzy.

Revelionul 2024 la Cluj-Napoca este organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor.

Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs

Parteneri principali: Ursus, Vodafone

Parteneri: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Liberty Residential, BCR, Alexandrion, Coral Impex, Autoworld

Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Impuls

error: Content is protected !!