(Foto) Comuna din Cluj care are un patinoar acoperit, deschis tot timpul anului. Patinoarul se află în campusul școlar, lângă bazinul semi-olimpic și sala de sport

Updated on decembrie 17, 2023 Primul patinoar acoperit din Cluj a fost inaugurat în comuna Sâncraiu. Investiția a fost de 700.000 de euro, din care 200.000 de euro sunt fonduri europene nerambursabile iar estul fondurilor au fost asigurate prin Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum.

„În primul rând este pentru elevii școlii. Noi punem accent pe realizările sportive ale copiilor. Este în incinta școlii, unde avem un bazin de înot semiolimpic, o sală de sport, o bază sportivă multifuncțională, o cantină și un internat. Dar poate să vină oricine la patinoar, localnici și turiști pentru că e un sat agroturistic”, a declarat primarul comunei, Andrei Poka, citat de actualdecluj.ro.

(Foto) Comuna din Cluj care are un patinoar acoperit, deschis tot timpul anului. Patinoarul se află în campusul școlar, lângă bazinul semi-olimpic și sala de sport 1

Clădirea patinoarului este ridicată pe structură metalică, are o dimensiune de 600 mp, cu toate utilitățile, inclusiv mobilier, patine și o mașină de ascuțit noul model de patine. Suprafața de patinaj are 400 mp și e dotată cu un teren sintetic de patinaj.

(Foto) Comuna din Cluj care are un patinoar acoperit, deschis tot timpul anului. Patinoarul se află în campusul școlar, lângă bazinul semi-olimpic și sala de sport 2 (Foto) Comuna din Cluj care are un patinoar acoperit, deschis tot timpul anului. Patinoarul se află în campusul școlar, lângă bazinul semi-olimpic și sala de sport 3 (Foto) Comuna din Cluj care are un patinoar acoperit, deschis tot timpul anului. Patinoarul se află în campusul școlar, lângă bazinul semi-olimpic și sala de sport 4

Primul patinoar acoperit din Cluj, ridicat în comuna unde se află primul bazin semi-olimpic din zona rurală

În urmă cu doi ani, în aceiași comună, a fost deschis primul bazin semi-olimpic, singurul din județul Cluj construit într-o localitate din mediul rural.

Piscina are o lungime de 25 de metri și o lățime de 10 metri, este dotată cu vestiare pentru bărbați, femei și persoane cu mobilitate redusă în conformitate cu standardele UE.

Proiectul în valore de aproape 750.000 de euro a fost implementat de consiliul local cu finanțare de la Consiliul Județean Cluj, din subvenții proprii și din fonduri guvernamentale.

error: Content is protected !!