(Foto) Andra, mesaj emoționant după concertul de 10.000 de oameni de la BT Arena: „A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj”

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

„Dragii mei prieteni, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de mine si Orchestra Fratilor Advahov in turneul “Tradițional 2”! A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj in fata a peste 10 mii de oameni, iar pentru a împărtăși bucuria cu voi, am adăugat poze în acest album special. Mulțumesc că sunteți parte din călătoria mea!”, a scris Andra pe Facebook, acolo unde a atașat și poze de la concert.

(Foto) Andra, mesaj emoționant după concertul de 10.000 de oameni de la BT Arena: „A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj” 1 (Foto) Andra, mesaj emoționant după concertul de 10.000 de oameni de la BT Arena: „A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj” 2 (Foto) Andra, mesaj emoționant după concertul de 10.000 de oameni de la BT Arena: „A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj” 3 (Foto) Andra, mesaj emoționant după concertul de 10.000 de oameni de la BT Arena: „A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj” 4 (Foto) Andra, mesaj emoționant după concertul de 10.000 de oameni de la BT Arena: „A fost o experiență incredibilă de 1 decembrie la Cluj” 5

Florin Piersic a urcat pe scenă

Andra a avut parte și de o mare surpriză la concertul de la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Cel care a pus totul la cale a fost soțul artistei, Cătălin Măruță. Și șansa a jucat un rol important, căci prezentatorul tv l-a întâlnit în avionul care l-a adus la Cluj pe Florin Piersic.

“Nici Andra nu știe, dar am plecat din emisiune și în avion m-am întâlnit cu o legendă, care mi-a spus: ‘Cântă Andra la mine acasă? Vreau să vin să spun la mulți ani, România’. Nimeni altul decât Florin Piersic”, a spus Măruță în introducere, potrivit profm.ro.

Marele actor a urcat pe scenă în uralele publicului și a lăsat-o pe Andra cu gura căscată. Cu un palton lung și elegant și nelipsitul lui fular, marele actor, care împlinește 88 de ani în ianuarie, a ținut să spună câteva cuvinte celor din sală. A îmbrățișat-o cu drag pe solistă, i-a sărutat mâna și a glumit, spunând că el este nașul soților Măruță.

„Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus Florin Piersic.

„No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic”, a spus și Andra, care a fost total șocată de marea onoare de a-l avea lângă ea pe legendarul actor.

error: Content is protected !!