Smiley și Gina Pistol, fascinați de ”Doamna cu marionete” din Cluj: „Vizitatori de onoare la standul Ferma de Păpuși”

”Doamna cu marionete” din Cluj a avut parte din nou de oaspeți faimoși. După ce rapperul american Macklemore a fost fascinat de doamna din Cluj, acum a venit rândul cuplului Gina Pistol și Smiley.

„Vizitatori de onoare la standul Ferma de Păpuși-New . Azi ne am bucurat de GinaPistol si de Smiley🎉🤗Scuze pt calitatea pozei”, a transmis aceasta pe Facebook.

Smiley și Gina Pistol, fascinați de ”Doamna cu marionete” din Cluj: „Vizitatori de onoare la standul Ferma de Păpuși” 1

Siley și Gina Pistol au fost prezenți la Wonder Events Fair, cel mai mare și complex târg de evenimente din România, care s-a desfășurat în perioada 23-26 noiembrie, la Cluj-Napoca, la Wonderland Resort.

Smiley și Gina Pistol, fascinați de ”Doamna cu marionete” din Cluj: „Vizitatori de onoare la standul Ferma de Păpuși” 2

Rapperul american Macklemore a fost fascinat de ”Doamna cu marionete” din Cluj

Rapperul american, venit la festivalul Electric Castle, a vizitat Clujul în vara aceasta și s-a întâlnit cu o femeie care confecționează și vinde marionete.

”Ziua mea, plimbându-mă pe străzile frumoase din Cluj-Napoca România. Partea mea preferată a fost întâlnirea cu femeia cu marionete. Avea un mic magazin în care abia s-a mutat în urmă cu trei săptămâni și le face manual pe toate. Nu am putut să nu mă minunez de ideea de a face marionete inspirate din animale și de a o duce la nivelul de “Știi ce, mă apuc să deschid un magazin de marionete”. Cred că îi place la nebunie. Le-am cumpărat copiilor câte un animal ales cu grijă și unul pe care eu și @baba_g îl putem împărți. Ea nu avea idee că voi cânta în fața a 45.000 de oameni în câteva ore. Îmi place asta.

Suntem cu toții doar oameni, muncim, facem lucruri, ne vindem arta și sperăm că se conectează. Dacă suntem norocoși, ne găsim bucuria și scopul de a face lucrurile care ne pun mâncare pe masă. Dar îi respect cu adevărat măiestria artistică și ceea ce face. Cred că marionetele sunt al naibii de tari, iar ale ei au cele mai fermecătoare personalități. Îmi place viața, accentele și caracterul care prinde viață atunci când pui o marionetă în mână.

Încă mai am jucăria mea de pluș în formă de maimuță, “Fooey”, de când eram copil. O pun din când în când și încerc să le explic copiilor cât de mișto au fost anii 1980. Dacă sunteți în Cluj, România, găsiți-o. E o creatoare de magie. Mi-a reamintit… Ai nevoie doar de o idee, execuție și repetare. Încercarea. Asta e tot ce trebuie să facem”, a scris Macklemore pe Facebook.

error: Content is protected !!