O clujeancă de 27 de ani a primit 120.000 de euro la ”Imperiul leilor”. A studiat în Marea Britanie dar s-a întors în țară pentru a dezvolta afacerea familiei

Ilinca Călugăr, o tânără de 27 de ani din Dej, a mers la emisiunea „Imperiul Leilor” unde a obținut o investiție de 120.000 de euro pentru 19% din companie. A studiat în Europa și s-a întors ca să dezvolte afacerea începută de tatăl ei: fabricarea produselor vegetale, fără aditivi sau conservanți chimici. Ilinca Călugăr a venit în fața Leilor pentru a solicita o investiție de 120.000 de euro pentru 19% din companie.

„Ilinca, ești foare curajoasă (…) Din păcate, mie nu-mi place nici gustul lor și nici cum arată produsele, de aceea o să mă retrag”, i-a spus Dragoș Petrescu.

O clujeancă de 27 de ani a primit 120.000 de euro la ”Imperiul leilor”. A studiat în Marea Britanie dar s-a întors în țară pentru a dezvolta afacerea familiei 1

Mircea Căpățînă a fost de altă părere: „Mi se par cele mai bune produse vegane pe care le-am gustat. Eu cred că tu ești șansa acestui business. Tatăl tău a intrat într-o zonă de confort de-a lungul anilor. Tu vii cu un suflu nou, dar mai aveți lucruri de schimbat. Sper să te lase și tu să ai energia ca să faci schimbarea asta în companie. Probabil o să aveți șansa la investiție pentru 1 sau 2 ani”.

După ce patru Lei s-au retras, Cristina Bâtlan a venit cu o propunere neașteptată: „Bine Ilinca, ai banii de la mine!”. Antreprenoarea i-a oferit suma de 120.000 de euro pentru 19% din afacere, informează protv.ro.

Iezeress este o afacere de familie, înființată în 2002, a căror valori fundamentale încă stau la baza ei: promovarea unei alimentații sănătoase, sustenabile, prietenoase cu mediul, cu animalele și accesibilă tuturor. Au dezvoltat o gamă completă de alimentație, axându-se pe ingrediente de calitate și pe un procent ridicat de legume proaspete, facilitând aportul de nutrienți în dietă. Oferă peste 50 de produse, printre care se regăsesc și specialități vegane, care sunt creatia proprie. Firma are nouă angajați.

Ilinca are 35% din Iezeress. A studiat ingineria biomedicală în Marea Britanie și Australia, iar după finalizarea studiilor a revenit în țară. Inițial a încercat programarea, dar a renunțat pentru Ingineria Biomedicală. În România, a demarat procesul de preluare a afacerii familiei. A păstrat doar numele, a rebrenduit și a creat produse.

 

error: Content is protected !!