Lucian Mîndruță explică de ce a ales să cumpere un espressor făcut la Cluj: „Am si dat pe el vreo 200 de lei in plus fata de cel italian”

Updated on noiembrie 3, 2023 Jurnalistul Lucian Mîndruță a explicat într-o postare pe Facebook de ce a ales să își cumpere un espressor produs la noi în țară, în dauna unuia produs în Italia. El spune că mentalitatea s-a schimbat față de acum 30 de ani când ar fi ales fără să stea pe gânduri un produs realizat în țările din vest.

„Acum 30 de ani, intre “Made in Italy” si “Made in Romania” n-as fi ezitat nicio clipa: Italia clar.

Lucian Mîndruță explică de ce a ales să cumpere un espressor făcut la Cluj: „Am si dat pe el vreo 200 de lei in plus fata de cel italian” 1

In seara asta nu doar ca am ales espressorul facut la Cluj, dar am si dat pe el vreo 200 de lei in plus fata de cel italian (care era, e drept, la Black Friday).

De ce? Acum vreo trei ani am cumparat unul tot de la ei, tot facut aici, care a rezistat cu mult peste orice asteptari (beau trei espresso pe zi).

Nu e nationalism economic neaparat.

E globalism din care castiga toata lumea. Si muncitorii din fabrica, si fiul meu cel mare, cu care am iesit la cumparaturi. Nici macar nu cautam espressor..)))

Inca ceva: nimic din postarea asta nu e reclama. Nici la magazin, nici la producatorul de espressoare.

Dar este totusi, la ceva. La capitalismul care a facut sa pot alege din nou cu inima usoara un produs romanesc.

Si la Europa. Fara de care azi beam Nechezol. La ibric”, a scris jurnalistul pe Facebook.

error: Content is protected !!