UNTOLD organizează 2 târguri de Crăciun în Cluj Napoca cu roată panoramică și patinoar

Updated on octombrie 18, 2023 Fantesia Untold SRL, al cărei acţionar este Untold Universe SA, compania care organizează festivalul de muzică Untold, a anunţat că a câştigat licitaţia publică, iar pentru următorii 5 ani va organiza două târguri de Crăciun în Cluj-Napoca, unul în Piața Unirii și celălalt pe Platoul Sălii Sporturilor.

În urma licitației publice privind atribuirea contractului de concesiune pentru organizarea celor 2 evenimente, firma Fantesia Untold SRL a fost desemnată câștigătoare, cu o redevență de 0,90 lei/mp/zi pentru Piața Unirii, respectiv 0,55 lei/mp/zi pentru Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

UNTOLD organizează 2 târguri de Crăciun în Cluj Napoca cu roată panoramică și patinoar 1

Astfel, Primăria Cluj-Napoca ar urma să încaseze anul acesta pentru Târgul de Crăciun din Unirii 46.000 de lei (9.200 de euro), iar pentru Târgul de Iarnă de la Polivalentă 37.564 lei (7.500 de euro), adică un total de 83.900 de lei (16.700 de euro). La licitație pentru Unirii s-a mai înscris asocierea SC Bubble Flavours & Events SRL – Strategic Safety SRL- Europatur Events SRL. Bradul de Crăciun și iluminatul festiv (care se ridică la peste 2 milioane de lei pentru tot orașul) sunt asigurate de Primărie, informează Ziua de Cluj.

Piața Unirii:

– găzduirea și exploatarea a minim 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc următoare activități: comercializare produse nealimentare în minim 30 de căsuțe, activități de alimentare publică în minim 26 de căsuțe, comercializare de produse de calitate superioară în minim 18 căsuțe, ateliere pentru copii

– activități de promovare

– animație stradală

– o scenă de 10×12 m

– concerte și producții artistice

– pachete de promovare a evenimentului

– minim 3 porți de intrare la eveniment

– roată panoramică și carusel

– minim 2 activități pentru protecția mediului înconjurător

* bradul va fi oferit de către municipalitate

Durata contractului de concesiune este de 5 ani, fără posibilitate de prelungire. Valoarea minimă a redevenței este de minim 0.84 lei/mp/zi pentru terenul pietonal din Piața Unirii. (*Cifra de afaceri realizată de către concesionat, în cei 5 ani, este estimată la suma de 9.9 milioane lei). Operatorul va contracta o firmă de pază și se va asigura că spațiul este curățat. De asemenea, până cel târziu în 15 ianuarie a fiecărui an, terenul va fi redat în stare inițială municipalității. În cazul în care gradul de realizare a cerințelor din caietul de sarcini este sub 90% se va rezilia contractul cu operatorul economic.

Platoul “Sălii Sporturilor” Horia Demian

– găzduirea și exploatarea a minim 15 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc următoare activități: comercializare produse nealimentare în minim 10 de căsuțe, activități de alimentare publică în minim 5 de căsuțe,

– activități de promovare națională și locală

– o scenă de 6×4 m

– concerte și producții artistice

– minim 1 poartă de intrare la eveniment

– patinoar 600 mp de gheață

– carusel iluminat specific

– minim 2 activități pentru protecția mediului înconjurător

Durata contractului de concesiune este de 5 ani, fără posibilitate de prelungire. Valoarea minimă a redevenței este de minim 0.55 lei/mp/zi pentru terenul pietonal din Grigorescu. (*Cifra de afaceri realizată de către concesionat, în cei 5 ani, este estimată la suma de 3.2 milioane lei). Operatorul va contracta o firmă de pază și se va asigura că spațiul este curățat. În cazul în care gradul de realizare a cerințelor din caietul de sarcini este sub 90% se va reazilia contractul cu operatorul economic.

error: Content is protected !!