Polițist erou după ce o clujeancă a făcut stop cardiac în timpul examenului auto

Updated on octombrie 12, 2023 O femeie de 45 de ani din Cluj a intrat în stop cardio-respirator după doar două minute de la începerea probei de obținere a examenului auto. Polițistul examinator i-a salvat viața.

Polițistul credea că femeia are emoții, dar și-a dat seama că a intrat în stop cardiac în momentul în care i s-a făcut rău și a căzut cu capul de volan. În timp ce i-a solicitat celuilalt candidat să sune urgent la ambulanță, polițistul i-a aplicat manevre de resuscitare.

Polițist erou după ce o clujeancă a făcut stop cardiac în timpul examenului auto 1

„Ionuț era în timpul procesului de examinare, la traseu, iar, la volan, urma să se urce o femeie de 45 de ani. A observat că are o anumită stare de agitație, dar s-a gândit că are emoții. A încercat să o calmeze.

– Vom porni pe traseu. Vă rog să fiți calmă. Îmi spuneți dumneavoastră când putem pleca. După doar 2 minute de începutul probei, femeii i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan. I-a luat pulsul femeii și și-a dat seama că aceasta era în stop cardio respirator. Colegul nostru a coborât victima de la volan și a început să îi aplice procedeul de resuscitare”, au scris pe Facebook reprezentanții Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări.

Și soțul femeii i-a mulțumit polițistului pentru intervenția promptă.

Ulterior, cadrele medicale au ajuns la fața locului, au acordat primul ajutor și au transportat-o pe femeie la spital.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet! Soția mea este bine și am fost informat că își va reveni complet!”, i-a transmis soțul femeii polițistului examinator.”

error: Content is protected !!