Cluj: Muntele Basmelor îi așteaptă cu un program special pe copii. Locul magic cu Balauri, Dragoni, Dinozauri, Giganți, Unicorni și Prințese

Updated on octombrie 4, 2023 Muntele Basmelor, este o locatie cu o atmosfera magica, in mijlocul padurii din cadrul Buscat Resort, își așteaptă vizitatorii cu un program special în data de 5 octombrie.

„Parcul va fi deschis pentru toți aventurierii (familii și grupuri), între orele 10:00 și 18:00. Ce modalitate mai bună de a petrece Ziua Educației decât în natură 🌲, la munte ⛰, printre personaje fantastice 🌲🧚‍♀?

Cluj: Muntele Basmelor îi așteaptă cu un program special pe copii. Locul magic cu Balauri, Dragoni, Dinozauri, Giganți, Unicorni și Prințese 1

Pentru o bună coordonare în parc, recomandăm programarea vizitei de către grupuri. Familiile care vor veni pe 5 octombrie nu trebuie să facă rezervare”, au transmis administratorii parcului.

Parcul de Amuzament pentru copii Muntele Basmelor este inconjurat de o atmosfera magica, in mijlocul naturii, in padurea din cadrul Buscat Resort, la doar 55 km de Cluj-Napoca. Pe langa personajele preferate din povesti precum: printese, unicorni, dragon, balaur cu 3 capete de dimensiuni impresionante si multe altele , parcul ofera o gama larga de activitati recreative pentru copii.

Cluj: Muntele Basmelor îi așteaptă cu un program special pe copii. Locul magic cu Balauri, Dragoni, Dinozauri, Giganți, Unicorni și Prințese 2 Cluj: Muntele Basmelor îi așteaptă cu un program special pe copii. Locul magic cu Balauri, Dragoni, Dinozauri, Giganți, Unicorni și Prințese 3

Micutii isi pot testa agilitatea si curajul pe diverse structuri :ateliere de catarat, casute in copaci, tiroliene, leagane, topogane etc., toate amenajate special pe un traseu de 2 km. Fiecare coltisor al parcului este conceput cu grija pentru a stimula imaginatia copiilor si a le oferi momente de joaca de neuitat.

PRETURI

Cluj: Muntele Basmelor îi așteaptă cu un program special pe copii. Locul magic cu Balauri, Dragoni, Dinozauri, Giganți, Unicorni și Prințese 4

Joi, 5 octombrie, zi liberă pentru elevi, profesori și angajații din Învățământ

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie, va fi anul acesta într-o zi de joi. Conform ordinului privind structura anului școlar actual și contractului colectiv de muncă la nivel de învățământ, în data de 5 octombrie nu se organizează cursuri.

Ziua liberă pentru profesori și elevi este cu trei săptămâni și două zile înaintea primei vacanțe a anului școlar în curs, structurat pe module de învățare (vacanța programată pentru 28 octombrie – 5 noiembrie).

Mai exact, pe 28 octombrie se încheie primul modul de învățare și urmează o primă vacanță, de o săptămână.

error: Content is protected !!