(Foto) Peste 1000 de seniori din Cluj Napoca au petrecut alături de primarul Emil Boc

Updated on octombrie 2, 2023 Cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicului, la Cluj-Napoca a fost organizat un eveniment special la care au participat peste 1000 de seniori din comunitate. La eveniment, invitat special a fost primarul Emil Boc.

„Astăzi, la nivel internațional, sărbătorim Ziua Internațională a Vârstnicului. La Cluj-Napoca, am marcat această ocazie printr-un eveniment la care participă peste 1000 de seniori ai cetății.

Cu acest prilej, le-am transmis tuturor celor prezenți aprecierea și recunoștința pentru întreaga contribuție pe care au adus-o de-a lungul timpului comunității clujene. Avem nevoie de înțelepciunea lor, de experiența lor și mai ales de valorile pe care le transmit mai departe tinerelor generații.

(Foto) Peste 1000 de seniori din Cluj Napoca au petrecut alături de primarul Emil Boc 1 (Foto) Peste 1000 de seniori din Cluj Napoca au petrecut alături de primarul Emil Boc 2 (Foto) Peste 1000 de seniori din Cluj Napoca au petrecut alături de primarul Emil Boc 3 (Foto) Peste 1000 de seniori din Cluj Napoca au petrecut alături de primarul Emil Boc 4 (Foto) Peste 1000 de seniori din Cluj Napoca au petrecut alături de primarul Emil Boc 5

Dragi seniori, vă mulțumim pentru modul în care vă implicați constant în viața comunității clujene. Vă doresc, tuturor, la mulți ani și multă sănătate!”, a transmis primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!