(Video) Cosmin Mariciuc, studentul din Cluj care a făcut senzație la Vocea României

Updated on septembrie 30, 2023 Cosmin Mariciuc, student în Cluj, în vârstă de 23 de ani, a făcut senzație la „Vocea României” cu o piesă rock. Tânărul a reușit să întoarcă toate scaunele cu prestația sa. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley s-au luptat pentru studentul din Cluj. Antrenorii au rămas impresionați de prestația pe care a avut-o.

„Îmi tremură un picior, dar îmi revin. Chiar am întors patru scaune”, a fost reacția tânărului după prestația sa la „Vocea României”, potrivit dcnews.ro.

(Video) Cosmin Mariciuc, studentul din Cluj care a făcut senzație la Vocea României 1

„Felicitări! Ai întors patru scaune la Vocea României. Bine ai venit!”, a spus Smiley.

Aș vrea foarte mult să vii în echipa mea, dacă vrei să îmi dai șansa asta”, a adăugat Tudor Chirilă.

Cu toate acestea, tânărul concurent a ales să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

Cosmin Mariciuc, pe numele său, are 23 de ani, s-a născut în Botoșani și este student în Cluj-Napoca. A început să cânte la vârsta de doar 4 ani, moștenind abilități muzicale de la părinții săi, care interpretează împreună la diverse evenimente – tatăl la trompetă, iar mama cu vocea.

Spre deosebire de părinții lui, Cosmin Mariciuc nu se regăsește în muzica populară. Tânărul cântă rock și are o trupă cu care speră să atingă succesul într-o zi. Părinții nu au fost de acord cu acest plan întrucât nu i-a adus câștiguri financiare, însă băiatul este determinat să facă totul pentru visul său, informează playtech.ro.

În ediția de vineri, 29 septembrie, de la Vocea României 2023, Cosmin Mariciuc a interpretat piesa „What do you want from me”. A reușit să întoarcă toate scaunele antrenorilor. Primul care s-a întors a fost Tudor Chirilă, cel la care concurentul a visat, însă în dreptul căruia norocul n-a fost până la capăt.

După Tudor Chirilă s-au întors pe rând și ceilalți antrenori: Irina Rimes, urmată de Smiley și în cele din urmă echipa formată din Theo Rose și Horia Brenciu. Momentul a fost cu totul emoționant, concurentul fiind de-a dreptul uluit când a realizat că tuturor juraților le-a plăcut interpretarea.

Chiar dacă momentul a fost unul emoționant, Cosmin Mariciuc a venit de acasă cu gândul să-i câștige inima lui Tudor Chirilă, din echipa căruia intenționa să facă parte. Antrenorul i-a mărturisit tânărului că i-a amintit de sentimentul trupelor din trecut, crescând foarte bine pe cântec, deși nu a fost unul ușor.

error: Content is protected !!