(Foto) Alimente de la Zilele Recoltei donate copiilor și persoanelor fără adăpost din Cluj. Emil Boc: „Dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți!”

Updated on septembrie 26, 2023 Produse agroalimentare de la Zilele Recoltei au ajuns la Centrul „Căsuța Bucuriei” din Cluj Napoca, dar și la centrele D.A.S.M. pentru persoane fără adăpost. Produsele au fost achiziționate de compania clujeană Coral Impex, a anunțat primarul Emil Boc.

„Cu ocazia Zilelor Recoltei, an de an, produse agroalimentare de la producătorii locali ajung la copiii găzduiți la centrul „Căsuța Bucuriei” din municipiul nostru, dar și la centrele D.A.S.M. pentru persoane fără adăpost (de pe strada Dragoș Vodă și strada Oașului).

(Foto) Alimente de la Zilele Recoltei donate copiilor și persoanelor fără adăpost din Cluj. Emil Boc: „Dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți!” 1

Particip de fiecare dată când pot la această acțiune, este un gest simbolic prin care îmi doresc să subliniez că ceea ce pentru noi înseamnă puțin, pentru alții poate însemna foarte mult. Așadar, repet: dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți!

Duminică am fost prezent la aceste trei centre pentru a dona alimente de producătorii locali, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, dl Istvan Vakar, reprezentanții Asociației Produs de Cluj și colegii din primărie.

(Foto) Alimente de la Zilele Recoltei donate copiilor și persoanelor fără adăpost din Cluj. Emil Boc: „Dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți!” 2 (Foto) Alimente de la Zilele Recoltei donate copiilor și persoanelor fără adăpost din Cluj. Emil Boc: „Dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți!” 3

Produsele au fost achiziționate de compania clujeană Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru modul în care se implică an de an în aceste activități!”, a transmis primarul Emil Boc.

 

error: Content is protected !!