Restaurantul Fair Play, un nume în Cluj de 30 de ani, a fost redeschis: „Suntem aceeași echipă, inclusiv la bucătărie, deci „gustul” Fair Play a rămas același”

Updated on septembrie 22, 2023 Restaurantul Fair Play a fost redeschis după 10 luni de pauză. Problemele restaurantului au început în anul 2022 când a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor. La scurt timp după control, restaurantul a fost scos la vânzare pentru suma de 1,5 milioane euro.

”Restaurantul se vinde cu absolut tot, clădire, tot spațiul dotat, practic «la cheie». Prețul este de 1.500.000 de euro, negociabil. Au existat oferte de cumpărare până acum, dar nu vă pot oferi detalii legate de sume. Am decis pur și simplu să vindem (restaurantul Fair Play – n. red). Nu cu un scop anume, nu sunt probleme. Ne retragem. 30 de ani sunt 30 de ani. Nu are cine să continue (activitatea – n. red.)”, declara reprezentanta restaurantului Fair Play, potrivit stiridecluj.ro.

Restaurantul Fair Play, un nume în Cluj de 30 de ani, a fost redeschis: „Suntem aceeași echipă, inclusiv la bucătărie, deci „gustul” Fair Play a rămas același” 1

Cu toate acestea, după 10 luni de pauză, restaurantul a fost redeschis.

Contactată de Cluj24, unul dintre proprietarii restaurantului, Kerekes Dobay Dorottya Etelka, a declarat:

„Da, e adevărat, începând din 19 septembrie, Fair Play e din nou operațional. Suntem aceeași echipă, inclusiv la bucătărie, deci „gustul” Fair Play a rămas același. Totul se desfășoară acum într-un mediu nou, renovat, dar care și-a păstrat „eticheta” la care ținem atât de mult.

Am vrut să vindem anul trecut, din păcate cumpărătorii nu s-au înghesuit iar cei care au tatonat s-au temut de lucruri ascunse. Dovadă că n-a fost nimic necurat la mijloc e și faptul că am reintrat în circuit în aceeași formulă. Ne-a prins bine pauza asta, și personalului și nouă, ca acționari, cel puțin din punct de vedere mental. Am avut timp să reflectăm la ceea ce vom face și acum punem în practică toate gândurile din această perioadă.

V-așteptăm cu drag să regăsiți plăcerea de a lua masa la Fair Play.”

error: Content is protected !!