Câți bani a făcut CFR Cluj în această vară după ce s-a despărțit de 27 de jucători

Updated on septembrie 20, 2023 CFR Cluj s-a transformat din temelii în această vară, atunci când patronul Nelu Varga a decis să vândă mai mulți jucători. Echipa clujeană a fost extrem de activă pe piața transferurilor. A scăpat de 27 de jucători din perioada Dan Petrescu, dar a și adus 19 jucători.

Ultimul jucător plecat de la CFR a fost golgheterul din sezonul trecut, Rangelo Janga, care a semnat cu Bnei Sakhnin, din Israel. Din informațiile sport.ro,  Varga a încasat nu mai puțin de 200.000 de euro. În sezonul precedent, Rangelo Janga a evoluat în 42 de partide pentru cei de la CFR Cluj, pentru care a marcat de 11 ori și a oferit două pase decisive.

Astfel, în total, CFR Cluj a primit în această vară pe transferuri în jur de 7.500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În schimb, deși a adus foarte mulți jucători, suma cheltuită pe transferuri a fost de doar 275.000 de euro.

Cea mai mare lovitură a fost reprezentată de transferul lui Nana Boateng la Jeonbuk Hyundai, noua echipă a lui Dan Petrescu. Formația din Coreea de Sud a plătit nu mai puțin de două milioane de euro pentru jucătorul preferat de antrenorul român.

Câți bani a făcut CFR Cluj în această vară după ce s-a despărțit de 27 de jucători 1

error: Content is protected !!