Medalie de aur pentru un elev clujean de clasa a 8-a de la Colegiul Național „George Coșbuc”, la INVENTCOR 2023. A fost cel mai tânăr participant

Updated on septembrie 18, 2023 Bogdan Bora, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național “George Coșbuc” Cluj-Napoca, membru al Clusterului Magic Sciences CJ, a obținut Medalie de Aur și diplomă de excelență din partea Centrului Cultural Dragan Munteanu Deva, cu proiectul EXPERIMENTAL DEVICE FOR MONITORING CLIMATOGENIC PARAMETERS AND THE ELECTROMAGNETIC FIELD; OML MULTI-GAUSSIAN MODEL.

Clujeanul a fost cel mai tânăr participant la Ediția a IV-a a Salonului Internațional INVENTCOR 2023.

Medalie de aur pentru un elev clujean de clasa a 8-a de la Colegiul Național „George Coșbuc”, la INVENTCOR 2023. A fost cel mai tânăr participant 1

„Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, Asociația CORNELIUGROUP, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Hunedoara – Universitatea Politehnica Timișoara, au organizat în perioada 14 – 16 septembrie 2023, la ediția a IV-a a Salonului Internațional INVENTCOR, care s-a desfășurat la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva. Președintele fondator al asociației CORNELIUGROUP este prof. dr. Corneliu Birtok Băneasă, unul dintre cei mai mari inventatori ai lumii, cu nenumărate premii și distincții obținute la cele mai mari Saloane Internaționale de Invenții.

Evenimentul este dedicat educației non-formale pentru toate vârstele. INVENTCOR prezintă invenții, proiecte de cercetare, produse, programe educaționale, standuri didactice experimentale ale universităților, institutelor de cercetare, companiilor multinaționale și inventatorilor privați.

Salonul Internațional INVENTCOR organizat de inventatorul Corneliu Birtok-Băneasă şi Asociaţia CorneliuGroup, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timişoara, prin Facultatea de Inginerie Hunedoara, prezintă lucrări ştiinţifice, studii, invenţii şi inovaţii acoperind următoarele domenii: protecția mediului, materiale, bio&nanotehnologie, industria alimentară, arhitectura, informatică, electronică, automotive, aeronautică, publicații, istorie, medicină, agricultură, textile, include KidsCorner și InnovativeART.

Interesul manifestat pentru Salonul Internațional INVENTCOR 2023 a fost cuantificat în peste 320 de proiecte de cercetare avansată, înscrise în competiție, din peste 29 țări.

Elevul Bora Bogdan clasa a-8-a A de la Colegiul Național “George Coșbuc”, Cluj-Napoca, a obținut Medalie de Aur, și diplomă de excelență din partea Centrului Cultural Dragan Munteanu Deva, cu proiectul EXPERIMENTAL DEVICE FOR MONITORING CLIMATOGENIC PARAMETERS AND THE ELECTROMAGNETIC FIELD; OML MULTI-GAUSSIAN MODEL, profesor îndrumător Gabriel Nicolae Teodorescu”, au transmis organizatorii.

error: Content is protected !!