(Video) Incendiu violent la un hotel din Băile Felix. Câteva persoane ies din clădire pe o scară de incendiu exterioară

Updated on august 17, 2023 Pompierii din Bihor intervin joi dimineața pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la un hotel din stațiunea Băile Felix. Potrivit ISU Bihor, este vorba de Hotelul Mureș din Băile Felix, unde a izbucnit un incendiu violent.

Sunt cuprinse de flăcări două camere de la etajul 2 al hotelului. La fața locului intervin echipajele de pompieri al Detașamentelor 1 și 2 și ale Gărzii 1 Mai, scrie stiripesurse.ro.În imagine se vede cum câteva persoane ies din clădire pe o scară de incendiu exterioară a hotelului.

(Video) Incendiu violent la un hotel din Băile Felix. Câteva persoane ies din clădire pe o scară de incendiu exterioară 1

Autoritățile locale sunt la fața locului, pentru a sprijini eforturile de limitare a incidentului. Primarul Cristian Laza ne-a spus că în hotel sunt încă oameni, iar salvatorii au evacuat o parte dintre clienți și personalul și lucrează la evacuarea celor rămași, scrie bihon.ro.

Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. În hotel sunt cazate 588 de persoane, dar au fost evacuaţi turiştii doar de la etajele III şi IV. Din clădire se vede un fum dens ieşind de pe ferestre. Pentru 3 persoane s-au acordat îngrijiri medicale în urma atacurilor de panică. Multi turişti erau coborâţi la masă, la restaurant şi s-au autoevacuat, anunță Observator Tv.

error: Content is protected !!