(Video) Doi clujeni, soț și soție, morți în Grecia. Cei doi copii ai lor sunt grav răniți

Updated on august 16, 2023 Un accident înfiorător a avut loc miercuri pe autostrada Salonic- Serres. Mașina în care se afla o familie de români s-a izbit violent de un TIR. Cei doi copii, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost transportați de urgență la spitalul din Salonic, General Papageorgiou.

CNN Greece anunță că băiatul de 10 ani a fost rănit grav și este tratat la clinica de chirurgie a spitalului. În aceste momente se află în operație, ulterior va fi internat în unitatea de Terapie intensivă a unității medicale

(Video) Doi clujeni, soț și soție, morți în Grecia. Cei doi copii ai lor sunt grav răniți 1 (Video) Doi clujeni, soț și soție, morți în Grecia. Cei doi copii ai lor sunt grav răniți 2

Potrivit GRTimes.gr, accidentul mortal a avut loc puțin după ora 12, când un autoturism marca Citroen cu numere de înmatriculare din Cluj s-a ciocnit cu un camion bulgăresc, scrie cluj24.ro.

Presa elenă a transmis că doi adulți și-au pierdut viața pe loc ca urmare a impactului. În mașină se aflau și doi copii de 7 și 10 ani care au fost răniți grav, scrie Antena 3.

Potrivit mai multor site-uri de știri din Grecia, părinții, în vârstă de 45 și 48 de ani, au murit pe loc, iar cei doi copii, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost grav răniți, potrivit primelor informații furnizate de autoritățile grecești.

(Video) Doi clujeni, soț și soție, morți în Grecia. Cei doi copii ai lor sunt grav răniți 3 (Video) Doi clujeni, soț și soție, morți în Grecia. Cei doi copii ai lor sunt grav răniți 4

Mașina a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară, potrivit RThess.

Se pare că familia de români venea din Grecia și se îndrepta spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România. În mașină se aflau și cei doi minori, care au fost preluați de ambulanțe, starea lor fiind foarte gravă, scrie stiripesurse.ro.

În urma accidentului, pe Autostrada Națională Salonic – Serres s-a creat o coloană uriașă.

Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intra in depășire fara motiv. Ești în concediu alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Pretuiti-va viața!”, a scris un român pe facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

În urma accidentului cumplit, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier care a curmat viața a doi români.

error: Content is protected !!