Mirela Retegan îl caută pe cel care a fluturat steagul României tot timpul concertului Imagine Dragons de la Untold. „Zeci de mii de români m-au făcut să simt un amestec de recunoștință, speranță, mândrie, o emoție greu de înțeles”

Updated on august 6, 2023 Inventatoarea conceptului Zurli, cea mai cunoscută și mai iubită organizatoare de petreceri și spectacole pentru copii, Mirela Retegan, spune că datorită unui spectator care a ținut sus steagul României tot timpul concertului Imagine Dragons de vineri, a trăit senzații extraordinare.

Omule care aseară ai ținut steagul României tot concertul Imagine Dragons , dacă exiști cu adevărat, da-mi un semn. Vreau să te întâlnesc și să-ți strâng mâna.
Habar nu ai ce sentimente am trăit eu, datorită gestului tău.
Nu mi-am putut lua ochii de la steagul de pe stadion.

Mirela Retegan îl caută pe cel care a fluturat steagul României tot timpul concertului Imagine Dragons de la Untold. „Zeci de mii de români m-au făcut să simt un amestec de recunoștință, speranță, mândrie, o emoție greu de înțeles” 1

În masa de zeci de mii de oameni, cineva a fluturat un tricolor aproape două ore.
Steagul acela îmi amintea în fiecare secundă că asta se întâmplă în România și că acolo, pe stadion, erau români. Altfel, aș fi crezut că sunt într-o capitală europeană.

Pe stadion, aseară, zeci de mii de români m-au făcut să simt un amestec de recunoștință, speranță, mândrie, o emoție greu de înțeles.
Am văzut concertul din zona artiștilor, eram înconjurată de oameni dragi cu care mă ajut în toate campaniile.

Lângă mine era Alex Dima, cu care am vorbit despre asta și, la finalul concertului, am simțit, toți cei prezenți, nevoia să ne îmbrățișăm.
Dincolo de show-ul fabulos, de mesajele pe care le transmite această trupă, pentru mine, steagul României fluturat deasupra tututor emoțiilor e combustibilul care mi-a umplut rezervoarele dorinței de a face și mai mult decât am făcut până acum. Pentru țara mea, pentru oamenii ei dar, mai ales, pentru copiii care merită să păstreze în suflet puterea românului de a renaște din cenușă.

Cu mine, Untoldul și a făcut treaba. Sper să dea fiecarui participant combustibil pentru mai departe. Fiecare pe drumul lui, după puterile și nevoile lui. Cu tot ce e mai bun și mai frumos în fiecare om.” – a scris Mirela Retegan pe Facebook, conform B1Tv.

Pavel Bartos.„Genul programului: romance! #Untold #staredebine #ImagineDragons V-am pupat! Untold Festival”

Mirela Retegan îl caută pe cel care a fluturat steagul României tot timpul concertului Imagine Dragons de la Untold. „Zeci de mii de români m-au făcut să simt un amestec de recunoștință, speranță, mândrie, o emoție greu de înțeles” 2

Cristian Manafu: „Imagine Dragons au batut aseara recordul de audienta pe Cluj Arena, atins de Armin van Buuren la Untold 2019.
Am vazut un stadion arhiplin, cu portile inchise, un public extraordinar, cu varste intre 7 si 70 de ani si una dintre cele mai mari trupe ale momentului, cu un show grozav.
Pentru o seara, Imagine Dragons au fost Amazing Dragons.

Altfel, Parcul Central devine prea mic pentru un Untold care a crescut atat de mare”.

Show-ul live al trupei Imagine Dragons, momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului Untold, a fost dintr-o altă dimensiune.
Membrii trupei Imagine Dragons au dat totul pe scenă, iar vocea impresionantă a lui Dan Reynolds a adus emoție și autenticitate fiecărei piese interpretate.

Radioactive”, „Demons”, „Enemy”, „Thunder”, „Bad Liar”, „Believer”, „Whatever It Takes”, „Bones”, „Natural”, „Follow You” sau „Walking The Wire”, fiecare piesă a adus oamenii împreună , indiferent de vârstă sau cultură, copii, adolescenți, adulți, toată lumea a cântat.

Zeci de mii de voci s-au alăturat trupei, iar momentul a fost cu adevărat magic.

A fost emoție în public, dar și pe scenă. Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleșit de energia fanilor Untold, în fața cărora s-a înclinat: “Vă iubim! Vă mulțumim pentru acest moment și pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-ați oferit-o!”

Dan Reynolds, Daniel Platzman, Wayne Sermon și Ben Mckee, membrii trupei Imagine Dragons, au reușit să fie incredibili, iar la finalul show-ului s-au înclinat în fața zecilor de mii de fani ai festivalului.

Armin van Buuren și David Guetta vor urca pe scenă duminică
Duminică, 6 august, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică, potrivit Antena 3.

error: Content is protected !!