Mirela Retegan, la Untold. „Clujul e superb! Oamenii sunt foarte frumoși! Viața e o aventură continuă”

Updated on august 4, 2023 Mirela Retegan are cuvinte frumoase despre Untold și Cluj. Untold și-a deschis porțile aseară pentru zecile de mii de oameni nerăbdători să trăiască din nou experiență magică de la Cluj. Cluj Arena a fost neîncăpătoare, atât pentru români cât și pentru cei veniți de departe, iar pe scenă au urcat artiști de renume, aflați pentru prima oară în România.

Mirela Retegan: „Eu nu vă recunosc pe voi dar voi, dacă mă vedeți, veniți cu încredere sa facem poze și să ne îmbrățișăm. Așa a fost ieri la Festival.
Maya a avut timp pentru mine, doar pentru câteva poze. Așa că am avut tot timpul din lume, pentru toată lumea.
Ne vedem și astăzi.

Mirela Retegan, la Untold. „Clujul e superb! Oamenii sunt foarte frumoși! Viața e o aventură continuă” 1

Untold e o experiența!
Clujul e superb!
Oamenii sunt foarte frumoși!
Viața e o aventură continuă.
Vă iubesc!❤️🤗🩵🩷💜”

Mirela Retegan, la Untold. „Clujul e superb! Oamenii sunt foarte frumoși! Viața e o aventură continuă” 2

Magia în Cluj-Napoca a început încă de dinainte de apusul soarelui, când pe scena principală a urcat artista Ava Max. Punctul culminant al serii a fost concertul cântăreţei americane Bebe Rexha, aflată pentru prima dată în aceasta parte a Europei.

Cele mai noi şi cunoscute hituri au fost cântate la unison de un stadion întreg. Surprinzător a fost momentul în care un fan a urcat pe scena şi a dansat alături de artistă. Concertul susținut de Bebe Rexha la Untold 2023, joi seara, a fost de departe punctul central al primei nopți. Artista a adus pe scena de la Untold un show live extrem de incitant.

La mijlocul spectacolului, artista din SUA a luat pe scenă doi tineri care să danseze, iar Alex, un băiat din Timișoara a încins atmosfera. Spectacolul oferit de tânăr a lăsat pe mulți cu gura căscată, chiar și pe Bebe Rexha care s-a arătat surprinsă de mișcările lui.

Totodată, Bebe Rexha a cântat în premieră și melodia ”One în a million!”, piesă ce se lansează vineri, 4 august pe Youtube, conform Spynews.
Mai mult, un fan a fost atât de impresionat de spectacolul oferit de artista internațională, încât și-a aruncat pantalonii scurți pe scenă.

Pe lângă acest lucru, concertul artistei din SUA a fost urmat de deschiderea oficială a festivalului Untold, în jurul orei 2.00, dar noaptea de festival a continuat până în zori.

Steve Aoki a surprins fanii de la UNTOLD
DJ-ul Steve Aoki a avut o surpriză pentru fanii de la Untold. Acesta a mixat pe piesa „Dragostea din Tei” de la O-zone și în timp ce a mers cu steagul României pe fundal se auzea piesa „Andrii Popa” de la Phoenix, scrie Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!