Lucian Mîndruță, impresionat de un taximetrist din Cluj: „Am încercat să las 20 de lei bacșiș, mi-a zis că e prea mult. Ne-am târguit”

Updated on august 4, 2023 Jurnalistul Lucian Mindruta a avut parte de o situație inedită în Cluj. Venit pentru festivalul Untold, jurnalistul a vrut să îi lase un bacșiș generos taximetristului, dar acesta a refuzat, motivând că este prea mult.

„Ieri seara am încercat să las 20 de lei bacșiș la taximetrist și mi-a zis că e prea mult. El zicea ca e suficient 10, ne-am targuit (da, știu, incredibil!) și până la urmă ne-am înțeles la 15.

Lucian Mîndruță, impresionat de un taximetrist din Cluj: „Am încercat să las 20 de lei bacșiș, mi-a zis că e prea mult. Ne-am târguit” 1

Și acum faceți liniște, că se aude cum râd de noi (n.r rechinii) rech… pardon, taximetriștii bucureșteni. Am uitat să zic: sunt la Cluj”, a transmis Lucian Mîndruță pe Facebook.

UNTOLD 2023 a pornit joi la drum, aceasta fiind ediția cu numărul opt a festivalului care adună tot mai mulți participanți. Pe Cluj Arena, Ava Max și Bebe Rexha au fost responsabile cu showul până la miezul nopții.

Cântăreața Ava Max (29 de ani – cunoscută pentru piese precum „Sweet but Psycho”, „Kings & Queens” sau pentru colaborarea cu Alan Walker) a deschis seria concertelor așteptate de publicul tânăr prezent la Cluj-Napoca.

Cunoscută fanilor din România (și) datorită melodiei „I’m good” pe care o interpretează alături de DJ-ul francez David Guetta, Bebe Rexha a urmat și a avut un show apreciat de fanii prezenți pe Cluj Arena.

Stadionul a fost arhiplin încă din prima zi, iar organizatorii se așteaptă ca la finalul ediției din 2023 să fie consemnat un nou record de asistență la UNTOLD.

Vineri, 4 august, capul de afiș al zilei va fi concertul trupei Imagine Dragons (va debuta la ora 22:10).

error: Content is protected !!