Cluj. Urmările incendiului de ieri: Un pompier a ajuns la spital, 5 autoturisme au fost distruse, 2 case afectate

Updated on iulie 29, 2023 Vineri seara, un puternic incendiu a izbucnit la un depozit din zona cartierului Mărăști din Cluj-Napoca, provocând panică și distrugeri semnificative. Focul s-a răspândit cu rapiditate în zona locuințelor din apropiere, iar autoritățile au fost nevoite să emită mesaje RO-ALERT pentru a avertiza populația.

Pompierii clujeni au intervenit de urgență, mobilizând trei autospeciale și o autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca.

Cluj. Urmările incendiului de ieri: Un pompier a ajuns la spital, 5 autoturisme au fost distruse, 2 case afectate 1

În timpul intervenției la incendiul care a izbucnit, vineri seară, într-o hală din Cluj-Napoca, unul dintre pompieri s-a intoxicat cu fum și a fost dus de urgență la spital.

“Un pompier a suferit o intoxicație cu fum și a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, au anunțat recent reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, “la o primă estimare, suprafața afectată este de aproximativ 1.500 mp”.

“Nu avem victime şi incendiul este localizat fără a mai exista risc de extindere la imobilele din apropiere. O hală / depozit a ars în totalitate, cel puţin 2 case sunt afectate. După stingerea completă a incendiului, vom face evaluarea finală.

Cluj. Urmările incendiului de ieri: Un pompier a ajuns la spital, 5 autoturisme au fost distruse, 2 case afectate 2

În cazul în care este nevoie, asigurăm locuințe de urgență celor afectați de incendiu”, a mai transmis primarul, referindu-se la mobilizarea exemplară a pompierilor “, a precizat Emil Boc, edilul orașului.

Conform estimărilor, sunt cel puțin 5 autoturisme distruse, însă pagubele vor fi stabilite de abia după ce intervenția va fi finalizată.

„Informații cu privire la incendiul de pe strada Luncii, Cluj-Napoca:

Cluj. Urmările incendiului de ieri: Un pompier a ajuns la spital, 5 autoturisme au fost distruse, 2 case afectate 3

– nu avem victime și incendiul este localizat fără a mai exista risc de extindere la imobilele din apropiere;
– o hală / depozit a ars în totalitate
– cel puțin 2 case sunt afectate
– după stingerea completă a incendiului vom face evaluarea finală; în cazul în care este nevoie, asigurăm locuințe de urgență celor afectați de incendiu;
– mobilizare exemplară a pompierilor și colaborare profesională cu celelalte structuri ale administrației centrale și locale: poliție, jandarmerie, poliție locală, companie de salubritate Bratner (pentru alimentare cu apa), Gaz, Compania de apă. Vă

Mulțumesc. Acționând profesionist salvăm vieți și bunuri”, a transmis primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!