Cluj. Georgiana Lobonț, înjurată de un viceprimar. „Am zis nu se poate, omul ăsta e viceprimar. Eu femeie, artistă, respectată și iubită de multă lume”

Updated on iulie 20, 2023 Georgiana Lobonț a venit cu mai multe detalii referitoare la scandalul cu viceprimarul comunei Ceanu Mare, județul Cluj. Recent, artista a mers la Zilele Comunei pentru a susține un moment artistic. Însă, atât cântăreața, cât și soțul ei au avut parte de o experiență șocantă.

Noi am cântat duminică la un concert foarte frumos la Ceanu Mare, s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, am stat la poze aproximativ 40 de minute, cu toți oamenii. Ei după concert au format o coadă, un rând mare mare, o coloană și au stat toți foarte cuminți și educați. Până acolo toate lucrurile bune, stăteam la poze, lumea chiar foarte ok și educată.

Cluj. Georgiana Lobonț, înjurată de un viceprimar. „Am zis nu se poate, omul ăsta e viceprimar. Eu femeie, artistă, respectată și iubită de multă lume” 1

La un moment dat a venit din clădirea unde era școala, eu lângă școala respectivă stăteam și făceam pozele, mai jos de școală era scena. A ieșit din clădire un domn, într-adevăr era în stare de ebrietate, eu nu am știut cine este, m-a luat așa, «Doamnă, hai să faci poze și înăuntru».

Am zis da, sigur, cu mare drag, dar așteptați, mai era coloană acolo. Am așteptat încă 20 de minute după ce a vorbit domnul ăla cu mine, să mă duc să intru înăuntru să fac poze cu oamenii care erau din familia lui sau din anturajul lui”, a explicat artista, potrivit Can Can

„El s-a întors și m-a înjurat, eu am rămas șocată”

Ulterior, Georgiana Lobonț avea să afle că bărbatul respectiv era, de fapt, viceprimarul comunei. Aflat, însă, într-o stare de ebrietate, la Zilele Comunei.

Acel domn era domnul viceprimar, într-o stare destul de nașpa, era beat. Eu i-am zis «Domnule, stați numai un pic să fac poze cu oamenii de aici, când termin aici intru înăuntru». Că oricum urma să mâncăm, mi-a zis domnul primar că a pregătit mama dânsului sarmale și eu aveam poftă de sarmale.

El s-a întors și m-a înjurat, eu am rămas șocată. Am zis nu se poate, omul ăsta e viceprimar. Eu femeie, artistă, respectată și iubită de multă lume, că mi-am câștigat statutul ăsta prin muncă, nu am făcut alte lucruri neconforme cu succesul pe care îl am. Omul ăsta în loc să stea să aștepte comunitatea lui din Ceanu Mare să facă poze cu mine, s-a comportat foarte urât”, a povestit Georgiana Lobonț.

Rareș Ciciovan a explicat faptul că momentul cu jandarmii s-a produs abia atunci când soțul artistului a văzut că viceprimarul comunei Ceanu Mare a bruscat o persoană. Atunci, Rareș a mers la el să îl roage să se calmeze. În doar câteva momente, au intervenit și jandarmii.

Eram în sala profesorală și eu tot veneam la Georgiana să văd dacă e ok. Era un hol, de câte ori treceam, îl vedeam. Domnul făcea circ, se certa. O dată când am ieșit, atunci a fost maximă, a îmbrâncit o femeie. S-a nimerit exact cu faza când s-a întâmplat cu înjurătura. El a intrat înăuntru, eu m-am dus după el și l-am rugat să se calmeze.

Neștiind cine e. Atunci a venit agresiv la mine să mă întrebe cine sunt și ce vreau. Până să-i zic că sunt soțul Georgianei Lobonț, a venit aproape de mine și m-a prins de mâini. Și atunci jandarmii au văzut și au venit rapid. Jandarmii au venit la el și nu l-au încătușat, a mai durat 10 minute, s-a certat cu ei. Atunci s-a întâmplat cu încătușarea. (…) A început circul, tot el a sunat la 112, îmi arăta mie semne”, a povestit Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț urmează să devină mamă pentru a treia oară

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt în culmea fericirii, asta pentru că de curând au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Cei doi parteneri nu au putut ține întreaga bucurie doar pentru ei, așa că la scurt timp după ce au aflat, aceștia i-au anunțat și pe urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt însărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile…

În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz. Nu ne vine să credem! Ne-am dorit și bebe 3“, a spus Georgiana Lobonț, la scurt timp după ce a făcut testul de sarcină, chiar pe pagina sa de Instagram, potrivit Wowbiz.ro.

error: Content is protected !!