Dan Bittman, blocat în avion pe o cursă Cluj Napoca – București: „După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion”

Updated on iulie 7, 2023 Dan Bittman a răbufnit după un zbor cu probleme, la bordul unei curse operate de Tarom, pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti. Din cauza aglomeraţiei cauzată de perioada concediilor, personalul aeroporturilor face cu greu faţă volumului de lucru. Aszfel, zborurile, fie ele de linie, fie low-cost, întâmpină mari probleme, de la întârzieri interminabile până la anulări cauzate de defecțiuni tehnice intervenite la bordul aeronavelor.

De un incident asemănător a avut parte și solistul trupei Holograf, Dan Bittman. Artistul a avut bilet pe o cursă internă Cluj-Napovca – București, operată de Tarom. Cursa a avut întârziere de o oră și jumătate, iar la aterizare, pasagerii au fost ținuți blocați pe motiv că nu se găsea o scară pe care să se coboare!

Dan Bittman, blocat în avion pe o cursă Cluj Napoca - București: „După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion” 1

După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N”, este mesajul ironic postat de artist pe Instagram, potrivit stiripesurse.ro.

„E bine că doar o oră, încercați 3 – 4 ore întârziere”, „Taron… îi știm deja. Cred că nu este inclusă și scara în prețul biletului”, sunt doar două dintre mesajele primite de Dan Bittman pe rețelele de socializare. „Bine că nu ați sărit pe saltea”, a mai scris altcineva. „Ne-am gândit la un moment dat să o facem”, a fost răspunsul renumitului artist pe rețelele de socializare, potrivit fanatik.ro.

Incidentul vine la doar o zi după ce Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși au trăit un adevărat coșmar la întoarcerea cu o cursă Wizz Air, de la Nurnberg. Artistele au aflat chiar la îmbarcare că zborul a fost anulat și au rămas blocate nu mai puțin de 24 de ore în Nurnberg. Alături de cele două cântăreţe se află şi Bebe Mihu, soțul și impresarul Mariei Dragomiroiu. Toţi trei au mers în Germania, însă la întoarcere din cauza unor defecțiuni ale aeronovei cu care urmau să zboare, au rămas blocaţi, nici mai mult nici mai puțin, de două zile.

Aceştia, dar şi alți 148 de pasageri au fost nevoiți să se cazeze la un hotel peste noapte. Surpriza a apărut a doua zi, atunci când, la controlul de rutină s-a descoperit că aeronava are din nou probleme.

Bebe Mihu a declarat că este foarte dezamăgit de cum au decurs lucrurile, mai ales că nimeni nu le-a explicat ce se întâmplă. Un eveniment frumos s-a terminat ca un comar pentru cei trei, dar şi pentru ceilalţi oameni care urmau să zboare cu compania respectivă. Toţi au aşteptat explicaţii cu privire la situaţie, însă totul a fost în zadar.

„Bine că am ajuns cu bine. Noi nu am mers la hotel, ne-am dus la cei care ne-au invitat să dormim. Înțeleg că la ceilalți pasageri le-au asigurat hotelul. Asociația de acolo de la festival, cei care ne-au invitat, ei pot să ceară despăgubiri pentru că ei ne-au cumpărat biletele.

Am ajuns după 24 de ore, dacă puteți să vă închipuiți! Atât ne-au ținut și nimeni nu știe să-ți dea o informație măcar! E o sfidare la adresa pasagerului, compania s-a întins prea mult. Ne-a adus de dimineață, la ora 6 la aeroport. Am plecat cu același avion pe care l-au reparat. Ne-au urcat din nou în el, au adus echipă de la Budapesta să-l repare.

Până la urmă, pilotul și cu un mecanic neamț au rezolvat problema. E bătaie de joc! Toate zborurile de la compania asta au avut azi întârziere”, a declarat, Bebe Mihu, citat de cancan.ro.

error: Content is protected !!