Ofertă de 7.000.000 de euro pentru un jucător de la CFR Cluj. Patronul Varga confirmă: „Oferta concretă e din Italia”

Updated on iulie 5, 2023 Patronul ardelenilor, Ioan Varga, a dezvăluit că echipa are o ofertă pentru Daniel Birligea (23 de ani). Din informațiile obținute de Digi Sport ar fi vorba de Parma, care vrea să-l împrumute cu un milion de euro, iar la finalul sezonului următor să plătească și restul de șase milioane pentru un transfer definitiv.

CFR Cluj vrea 3 milioane la împrumut și celelalte 4 la transferul definitiv. În cazul în care Parma acceptă această variantă, mutarea are șanse mari să se facă.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, cfr cluj,

„Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Bîrligea. Nu vă pot spune numele echipei. Nu ar fi corect să facem asta. Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia. Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii.

În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs”, a spus Ioan Varga, citat de gsp.ro.

În aceeași zi, Cristi Balaj a avut o intervenție telefonică la Fotbal Club, în cadrul căreia a confirmat atât interesul pentru Birligea, cât și suma menționată mai sus, care l-ar face pe fotbalist cel mai scump transfer din istoria CFR-ului.

“99,99% discuția ne ajută. Dar atunci când vorbim de transferuri, prefer să vorbesc doar după ce prezentăm oficial pe site mutarea, altfel mi-e greu să discut. Pot doar să confirm că discuția s-a purtat la acest nivel și cu aceste sume.

Se discută, noi am lansat o sumă, din punctul nostru de vedere corectă, și atât timp cât există discuții în continuare înseamnă că există și interes. Birligea ne-a ajutat foarte mult, în multe partide a fost cel mai bun de pe teren”, a spus Balaj, citat de digisport.ro.

În cazul în care CFR bate palma cu Parma și primește în total 7 milioane, Birligea ar deveni cel mai scump fotbalist cedat vreodată de clubul înființat în 1907. Actualul record îi aparține lui Alvaro Pereira, care pleca în 2010 la Porto, pentru 6,5 milioane de euro.

error: Content is protected !!