Cel mai scump burger din lume se vinde în Cluj Napoca. Cine îl cumpără trebuie să scoată peste 6.000 de EURO din buzunar

Updated on iunie 23, 2023 Patronul unui restaurant de lux din Cluj a anunțat că va vinde în localul său cel mai scump burger din lume. Actualul record este deținut de un restaurant din Statele Unite, care costă 6.000 de dolari.

Cu ocazia Untold, unul dintre liderii PSD din județul Cluj, Avram Gal, care conduce PSD Câmpia Turzii, va vinde în localul său, Transylvania Steak House, cel mai scump burger din lume. Omul de afaceri le-a cerut idei clienților ce să conțină bugerul minune, pentru a se justifica cei 6.200 de euro, atât cât ar urma să coste deliciosul produs, informează adevarul.ro.

Cel mai scump burger din lume se vinde în Cluj Napoca. Cine îl cumpără trebuie să scoată peste 6.000 de EURO din buzunar 1

„Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari.

Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pe Facebook.

Politicianul, care e și un prosper om de afaceri, nu se află la prima ispravă de acest fel. Recent, el a anunțat că vinde un sortiment de cafea cu aur, despre care spunea senin că se vinde doar cu 60 de lei, pentru ca imediat după aceea să spună foarte natural că e mai scumpă decât la Dubai.

„Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, într-o postare pe Facebook.

error: Content is protected !!