Un bărbat cu interdicție de a intra în municipiul Cluj Napoca a fost reținut de polițiști. A furat din mai multe spitale

Updated on iunie 17, 2023 Un bărbat din Sebeș, județul Alba, care avea o interdicție de a intra în Cluj Napoca, a fost reținut de polițiști. Bărbatul a primit interdicția de a intra în municipiu până în anul 2025, după ce a furat din mai multe spitale din Cluj.

La data de 15 Iunie 2023, polițiștii clujenia au identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor furturi de bani și carduri din spitale, bunurile aparținând personalului medical.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj

În perioada 24 Mai – 11 Iunie 2023, bărbatul ar fi comis șase furturi, folosindu-se de o mască medicală pentru a-și ascunde identitatea. Acesta ar fi furat portmonee ce conțineau sume cuprinse între 100 și 3.180 de lei, dar și carduri bancare sau alte documente personale, a transmis IPJ Cluj.

În cadrul cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul a încălcat o sancțiune penală dispusă de instanță, respectiv interdicția de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 30.03.2020-12.05.2025. În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pe numele bărbatului, fiind condus și predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Mureș, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei alte măsuri,.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și neexecutarea sancțiunilor penale în formă continuată.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Alba – Poliția orașului Ocna-Mureș

error: Content is protected !!