(Video) Bunica Lenuța din Chinteni serbată de ziua ei de naștere. Mircea Bravo i-a făcut o surpriză

Updated on iunie 7, 2023 Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută și sub numele de ”bunica” lui Mircea Bravo, și-a sărbătorit ziua de naștere. „Bunica” lui Mircea Bravo a împlinit 75 de ani.

Comediantul și echipa lui i-au făcut o surpriză cu ocazia zilei de naștere. În timpul filmărilor pentru cel mai nou film, Mircea Bravo a strans intreaga echipa de filmare alaturi de care i-au cantat in cor “La multi ani!”

Cine este Tanti Lenuța din Chinteni, “bunica” lui Mircea Bravo

În vârstă de 75 de ani, Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni din județul Cluj și apare adesea în clipurile video ale lui Mircea Bravo. Deși nu este bunica reală a vloggerului, cei doi se înțeleg foarte bine în realitate. Tanti Lenuța a apărut recent în filmul de comedie al creatorului de conținut, “Mirciulică”, lansat recent pe marile ecrane.

În afară de pelicula în care are unul dintre rolurile principale, Tanti Lenuța mai apare și în reclame, alături de Mircea Bravo. Femeia s-a distrat foarte mult pe platourile de filmare, acolo unde a făcut cozonaci. În plus, și colegii de platou i-au oferit bunătăți, la rândul lor.

Lenuței Moldovan i-a plăcut la București, dar numai în vizită, deoarece este un oraș aglomerat, după cum a explicat în cadrul unui interviu.

“La filmări am făcut cozonaci, le-am adus, dar și ei m-au servit. Am făcut reciproc. (…) Îmi place la București, dar să nu stau aici. Doar în vizită. E tare aglomerat. Cred că m-aș descurca până la urmă, dar acolo e mai bine, unde te-ai învățat.”, a declarat aceasta, citată de Fanatik.

error: Content is protected !!