Codin Maticiuc, mesaj pentru clujeni: „Ce spuneți? Va strângeți 1999? Și cu mine 2000, pentru juma’ de milion? Pentru a moderniza Clinica Stanca”

Updated on mai 31, 2023 Actorul Codin Maticiuc, președintele Asociației care a făcut pariu că va moderniza Clinica Stanca, îi provoacă pe clujeni să alerge la Sport Festival, într-un gest de caritate pentru a renova secția de Neonatologie, de la Dominic Stanca. Pentru Maternitate deja au donat toată suma, 250.000 de euro, cei de la Untold și Sports Festival.

“N-am avut ce face. Eram prea mici. Nu ținea de noi.” Clasic, nu? Fundația pe care o reprezint începe în 4 zile renovarea maternității din cadrul spitalului de urgență Dominic Stanca. 250.000 de mii de euro. Ține de mine dar de data asta și de voi dacă rămânem să facem și neonatologia. Alți 250.000 de euro.

Codin Maticiuc, mesaj pentru clujeni: „Ce spuneți? Va strângeți 1999? Și cu mine 2000, pentru juma' de milion? Pentru a moderniza Clinica Stanca” 1

Ce puteți face? Înscrieți-va alături de mine la Sports Festival la Crosul Supereroilor. Banii de înscriere merg la Dominic Stanca. Nu puteți alerga? Nici eu nu prea pot. Facem cursa de 5 km și mergem dacă vreți. La pas. Veniți cu copiii, cu bunicii. Mergem pe jos. Dacă la linia de start sunt alături de mine 2000 de clujeni, vă promit că nu plec de la Dominic Stanca până nu termin.

Deci? Acum ține de voi! Știu. N-a făcut ministerul, nici primăria. Știu. Dar va veni o zi când o sa vă întrebe copiii voștri ce ați făcut voi exact. Mi-ar plăcea să nu le răspundeți “Trebuia să ne înscriem, să plătim 120 de lei pe kit și să mergem pe jos 5 km cu un m.uist de actor din Clanul. Mai era și duminică dimineață maică și tu știi cât de important e să mergem la biserică.

” Mi-ar plăcea să le spuneți “Am mers pe jos și în fiecare kilometru am făcut 100.000 de euro pentru orașul meu și sănătatea ta, copile. Duminica aceea am înălțat o rugăciune din mers și Dumnezeu m-a înțeles.”

Ce spuneți? Va strângeți 1999? Și cu mine 2000, pentru juma’ de milion?”, scrie Codin Maticiuc, conform Ziua de Cluj.

Meci All Stars Romania vs. Galatasaray la Sports Festival Cluj-Napoca

Cea de-a patra ediție Sports Festival aduce la Cluj-Napoca, în 1 – 4 iunie, inițiere în peste 25 de sporturi, provocare pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends și concerte anunță Cluj24.

Copiii și adulții vor putea să își descopere abilitățile sportive și pasiunea pentru sporturi din cele mai diverse, precum: aikido, badminton, baseball, baschet, caiac, cross training, dans, escaladă, fitness, fotbal, gimnastică, golf, handbal, judo, kyokushin, mountain bike, orientare sportivă, rugby, roundnet, schi fond, scrimă, șah, tenis de câmp, teqball, tenis de masă și volei.

Accesul la activitățile de inițiere este gratuit. Fiecare dintre ele va avea parte de infrastructura specifică pentru practicarea adecvată și în siguranță a sporturilor. Activitățile se vor desfășura în zone delimitate și semnalizate din Parcul Central și Platoul Cluj Arena, după următorul program: joi-vineri: 10,00-19,00, sâmbătă 10,00-18.30, duminică, 10,00-19,00.

Crosul Supereroilor revine la Sports Festival cu o nouă cauză umanitară: renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca. Clujenii pasionați de sport au șansa să devină eroi pentru o zi prin participarea la competiția de alergare organizată duminică, 4 iunie. Competiția, al cărei start se va da pe Cluj Arena, include trei probe: PRO 10K feminin / masculin (+ premiu pentru record de timp), OPEN 10K feminin / masculin și OPEN 5K feminin / masculin, scrie G4Media.

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995 – 2023). Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, de la ora 20,30, în ce-a de-a doua zi a celui mai mare festival dedicat sportului din România. Marele fost fotbalist brazilian Mário Jardel, alături de Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci.

error: Content is protected !!