Care poză va fi reală? Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, vine Bergodi? MM Stoica: ”Eu ştiam că Bergodi s-a înţeles cu U Cluj. Eu am fost surprins de altceva, de ce nu rămâne Neluţu Sabău?”

Updated on mai 30, 2023 Confuzie maximă la echipele clujene de fotbal. Cei de la CFR ar fi făcut deja afișul cu nou antrenor, Cristiano Bergodi, Mihai Stoica spune că Bergodi ar fi trebuit să meargă la U Cluj, să-l înlocuiască pe Sabău. De văzut în zilele următoare ce decizie va lua Dan Petrescu.

Formația din Cluj-Napoca se pregătește să-l anunțe, în mod oficial, pe Cristiano Bergodi, drept noul antrenor al echipei. Oficialii clujeni au pregătit fotografia pentru momentul în care Dan Petrescu ar urma să plece de la cârma alb-vișiniilor, iar cei din departamentul de comunicare au scăpat-o în medii externe, anunță Gazeta Sporturilor.

Care poză va fi reală? Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, vine Bergodi? MM Stoica: ”Eu ştiam că Bergodi s-a înţeles cu U Cluj. Eu am fost surprins de altceva, de ce nu rămâne Neluţu Sabău?” 1

Care poză va fi reală? Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, vine Bergodi? MM Stoica: ”Eu ştiam că Bergodi s-a înţeles cu U Cluj. Eu am fost surprins de altceva, de ce nu rămâne Neluţu Sabău?” 2

(Care poză va fi reală?)

Cristi Balaj, președintele clujenilor, a comentat gafa internă a celor din cadrul clubului ardelean. Balaj spune că Bergodi nu va fi noul antrenor al echipei vișinii și că Dan Petrescu va continua.

Ce treabă are? Sunt atât de mulți IT-ști în Cluj… Vrei să fac și cu tine una (n.r. cu Silviu Tudor Samuilă)? Nu am văzut poza. Nu știu despre ce poză zici. Ah, am mai văzut un poster în trecut. La cât de mulți suporteri avem în zona IT, e posibil să fie unii fani ai lui Bergodi. Nu s-a discutat cu el, avem antrenor. Noi avem un meci important joi (n.r. – cu FCU Craiova), suntem în obiectiv.

Ar fi total nepotrivit să nu ne concentrăm doar la meciul acesta”, a comentat Cristian Balaj la „Sport Report” de la Orange Sport.

Dan Petrescu are bagajele făcute! A apărut ”oferta concretă” pentru antrenorul lui CFR Cluj

Echipa care-l dorește pe tehnicianul român ar fi dispusă să plătească o parte din clauza de 400.000 de euro pe care ar trebui s-o achite Petrescu în cazul în care va rupe unilateral contractul cu CFR Cluj. În aceste condiții, gruparea din Gruia ar putea să renunțe la o parte din această sumă, iar antrenorul de 55 de ani ar avea liber să înceapă o nouă aventură ”exotică”.

Dan Petrescu mai are contract un an și nu a renunțat la absolut nimic. Clauza e în picioare de ambele părți. Dacă Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta. Dacă-și îndeplinește obiectivul anul viitor, poate să prelungească”, a transmis Ioan Varga pentru Digi Sport.

Există și zvonuri potrivit cărora Dan Petrescu ar urma să plece în China în cursul zilei de marți, pentru a pune la punct toate detaliile, însă acest lucru este puțin probabil, având în vedere că joi, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, CFR Cluj va disputa barajul pentru Conference League contra celor de la U Craiova 1948, meci după care e foarte posibil ca cele două părți să-și strângă mâna.

Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat.

Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva, fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec”, a spus Dan Petrescu, în urmă cu câteva zile.

Mihai Stoica, uluit când a aflat că Cristiano Bergodi l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu: „Eu ştiam altceva!”

Mihai Stoica s-a declarat surprins când a aflat că Cristiano Bergodi l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj. MM a dezvăluit că avea informaţii că Cristiano Bergodi ar urma să semneze cu U Cluj, după ce a recunoscut că nu va mai rămâne la Sepsi.

Eu ştiam că s-a înţeles cu U Cluj. Eu am fost surprins de altceva, de ce nu rămâne Neluţu Sabău? A fost cum a fost Chelsea atunci la Moscova (n.r. finala Cupei României dintre U şi Sepsi).

Dacă dădea gol Terry, ridicau trofeul. (n.r. Terry a ratat o lovitura de pedeapsă). Este surprinzător. Probabil că CFR va schimba foarte mult la nivelul lotului. La un moment dat, nu ştia (n.r. Dan Petrescu) cum să facă să nu bage niciun jucător de câmp U21. Îl punea pe Sava în poartă şi acum juca cu trei. (n.r. jucători U21)

(n.r. este mai ofensiv Bergodi decât Petrescu?) În discuţiile avute cu Bergodi mereu a fost foarte calm, n-am avut subiecte în care să ne contrăm. E un antrenor italian cu o filosofie… Poate e mai ofensiv decât Dan Petrescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

error: Content is protected !!