(Video) Titlul Survivor România 2023 vine la Cluj. Cei 3 finaliști rămași în competiție sunt clujeni

Updated on mai 24, 2023 Unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România a ajuns în ultima fază.În marea finală Survivor România, care va avea loc astăzi, de la ora 20.30, la Pro TV, se vor lupta pentru marele trofeu de supravieţuitor şi premiul colosal, în valoare de 100.000 de euro, trei concurenţi: Carmen Grebenişan, Dan Ursa şi Andrei Krişan.

Cei trei continuă bătălia până la capăt și intră în cea mai intensă cursă spre marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În urma voturilor din partea publicului, prezentatorul Daniel Pavel a rostit numele Alexandrei Ciomag, fosta Războinică care a reușit să ajungă până la acest nivel la Survivor România 2023.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige…”, a spus Alexandra Ciomag înainte de a-și lua foștii colegi în brațe, potrivit protv.ro.

De asemenea, Alexandra Ciomag a mărturisit că venirea sa în Republica Dominicană, la Survivor 2023, a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige…”

Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedete și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă abționez și mai tare. Doar în consiliu, am aceleași emoții ca la început”, a mai spus fosta Războinic.

Toți cei trei finaliști sunt din Cluj.

Cine este Dan Ursa

Darius Dan Ursa este unul dintre semifinaliștii de la Survivor România 2023. Acesta este din Cluj, are părul brunet și ochii verzi. Înainte de a intra în competiție, el a explicat și de ce a acceptat provocarea de la PRO TV.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!’, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

(Video) Titlul Survivor România 2023 vine la Cluj. Cei 3 finaliști rămași în competiție sunt clujeni 1

Concurentul de la Survivor România este căsătorit cu Corina, femeia care l-a încurajat cu fiecare ocazie, după spusele lui. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză’, spunea Darius Dan Ursa, citat de evz.ro.

Despre Dan Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor 2023, iar ulterior din tribul Taino. Tânăra e activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Blondina a reușit să devină cunoscută după ce a participat la Asia Express, alături de prietena ei, Alina Ceușan.

Aceasta are astăzi peste 670 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, scrie viva.ro.

(Video) Titlul Survivor România 2023 vine la Cluj. Cei 3 finaliști rămași în competiție sunt clujeni 2

Carmen Grebenișan s-a născut la data de 21 iulie 1992, în Cluj-Napoca.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie în 2020 de iubitul ei, Alex Militaru. Un an mai târziu, cei doi și-au unit destinele, iar Carmen a devenit oficial, doamna Militaru. Nunta a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală. Carmen și Alex au fost cununați de bunii lor prieteni, Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa.

Carmen Grebenișan și soțul ei au fost prieteni foarte buni și s-au apropiat după ce ea a terminat fosta relație. De asemenea, blondina are o relație extraordinară cu părinții soțului ei. După trei ani de prietenie, cei doi au decis să dea o șansă relației lor, iar acum formează un cuplu minunat.

Cine este Andrei Krișan

Andrei Krișan, unul dintre „războinicii” de la „Survivor România”, este campion naţional Karate Shotokan și Taekwondo, dar are și o experiență vastă în domeniul bodybuiling-ului.

Tânărul, care s-a născut și locuiește în Cluj, a urmat cursurile Liceului Teoretic Mihai Eminescu, şi a absolvit – așa cum era normal ținând cont de domeniul în care activează – Facultătea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca. Activează de mulți în zona de culturism – fitness şi antrenează, cu succes, mulți elevi. Iar rezultatele financiare nu s-au lăsat prea mult așteptate, scrie click.ro.

(Video) Titlul Survivor România 2023 vine la Cluj. Cei 3 finaliști rămași în competiție sunt clujeni 3

Andrei Krișan lucrează de peste 7 ani în domeniul bodybuiling-ului şi este campion naţional la Karate Shotokan și Taekwondo. De asemenea, antrenează la World Class România şi are și o afacere, T.S.F healthzone (în domeniul fitnessului şi a activităţilor fizice). Așadar, putem spune despre luptător că a muncit din răsputeri să-și clădească o frumoasă carieră, iar pentru asta este răsplătit cu bani frumoși.

error: Content is protected !!