(Foto) O căprioară s-a rătăcit printre blocuri în Florești: „Cât alții au simțit cutremurul, a apărut frumusețea aceasta între betoanele noastre”

Updated on mai 23, 2023 O căprioară a fost surprinsă ieri seară între blocurile de pe strada Eroilor din Florești.

„Cât alții au simțit cutremurul, a apărut frumusețea aceasta între betoanele noastre! Eroilor. #nu mai veniți la Florești – Cluj că e plin”, a scris cel care a postat fotografiile pe grupul Trăiesc în Florești.

(Foto) O căprioară s-a rătăcit printre blocuri în Florești: „Cât alții au simțit cutremurul, a apărut frumusețea aceasta între betoanele noastre” 1 (Foto) O căprioară s-a rătăcit printre blocuri în Florești: „Cât alții au simțit cutremurul, a apărut frumusețea aceasta între betoanele noastre” 2

„Da din pacate se construiesc multe clădiri pe langa păduri si animalele ies peste tot nu mai au suficient spatiu si păduri din cauza construcțiilor”, a comentat cineva.

O femeie a spus că pe la ora 21:40 animalul era în fața blocului în care locuiește, pe strada Porii și că a fugit prin spatele blocului.

Potrivit specialiștilor, nu este un lucru obișnuit ca ele să se apropie atât de mult de locuințele oamenilor, dar în ultimii ani, animalele sălbatice s-au obișnuit cu zgomotul și prezența oamenilor și vin în zone populate după mâncare.

Pentru ca animalele sălbatice cu care oamenii se intersectează să fie în siguranță, ori invers, este foarte important să nu se interacționeze cu ele sau să fie hrănite.

error: Content is protected !!