Cum a intrat BMW-ul în restaurantul Han Km 17 din Jucu. Șoferul de 19 ani a adormit la volan și a fost aproape să producă o tragedie

Updated on mai 22, 2023 Un șofer de 19 ani a adormit la volan și a fost aproape să producă o adevărată tragedie. Autoturismul a intrat în restaurant la ora 4 dimineața, moment în care în mașină se aflau 4 persoane, însă în restaurant nu era nimeni.

Conform IPJ Cluj, la volanul autoturismului era un tânăr de 19 ani din județul Maramureș, care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, însă la kilometru 17+847 metri a părăsit partea carosabilă ”intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment”.

Cum a intrat BMW-ul în restaurantul Han Km 17 din Jucu. Șoferul de 19 ani a adormit la volan și a fost aproape să producă o tragedie 1

ISU Cluj anunță că doi dintre pasagerii mașinii au ajuns la spital, în timp ce conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Patronii restaurantului au reușit să scoată autoturismul din clădire în jurul orei 8:00, fiind nevoie de un buldoexcavator la locul accidentului.

Șoferul a adormit la volan și a ieșit de pe drum, intrând în restaurant, prin vitrină. ”A adormit la volan. Bine că nu a fost nimeni în interior, pentru că a intrat direct în locul, distrugând mesele și colțarele”, a explicat un martor, potrivit știridecluj.ro.

La fața locului a fost nevoie de intervenția unei autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

error: Content is protected !!