Cluj: Un tânăr de 20 de ani s-a aruncat de pe un bloc din Mănăștur, în această dimineață

Updated on mai 14, 2023 Un tânăr de 20 de ani s-a aruncat duminică dimineața de pe un bloc de pe strada Câmpului, din Cluj-Napoca. Din primele informații, se pare că tânărul se afla sub influența unor substanțe psihotrope.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțimi și două echipaje SMURD au intervenit, duminică dimineață, alături de echipaje ale IPJ Cluj, după ce au fost alertați că un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc.

Cluj: Un tânăr de 20 de ani s-a aruncat de pe un bloc din Mănăștur, în această dimineață 1

Din fericire, tânărul a supraviețuit, însă a suferit multiple traumatisme. Salvatorii de la ISU Cluj l-au transportat la spital, deși tânărul nu era cooperant.

„În jurul orei 6.00 în această dimineață, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțimi și două echipaje SMURD au intervenit, alături de echipaje ale IPJ Cluj, după ce au fost alertați că un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc, situat pe str. Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii forțelor la locul intervenției tânărul era întins pe sol, lângă un bloc de 4 etaje, prezenta multiple traumatisme, era în stare de conștiență, însă nu era cooperant.

Acesta a primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, ajunse la fața locului, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!