Linie expres pentru transportul în comun, direct din aeroportul Cluj

Updated on aprilie 27, 2023 Compania de Transport Public Cluj – Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, anunță înființarea unei linii expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul, începând cu data de 02.05.2023.

Noua linie, A1E, va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări, cât și la cel de sosiri.

Linie expres pentru transportul în comun, direct din aeroportul Cluj 1

Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. Orarul va putea fi consultat pe site-ul companiei : www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil TRANZY. Călătorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la prețul de 6 lei / călătorie.

Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport si centrul orașului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști.

error: Content is protected !!