Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca în stare gravă de degradare: „Priviți această clădire care stă să se prăbușească”

Updated on aprilie 20, 2023 Deputatul Emanuel Ungureanu arată cu degetul spre clădirea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca – la Medicală 2, despre care spune că este într-o stare gravă de degradare.

Ungureanu spune că este nevoie de o clădire nouă pentru bolnavii care se află internaţi în acel spital, dar deplânge şi soarta cadrelor medicale care lucrează în condiţii insalubre acolo.

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca în stare gravă de degradare: „Priviți această clădire care stă să se prăbușească” 1

„Hristos a Înviat ca să ne doară cu adevărat suferința celor bolnavi și singuri! Cu durere în suflet vă spun din nou astăzi, ce spun de 20 de ani.

Religia faptelor este infinit mai importantă decât cea a vorbelor!

Trăim într-o țară condusă de politicieni ipocriți care au umplut curțile bisericilor în Noaptea de Înviere dar cărora nu le pasă că bolnavii țării lor sunt îngrijiți în cotețe.

Priviți această clădire care stă să se prăbușească, priviți podul cu acoperișul putred și priviți negura din sufletul politicienilor corupți care ne vorbesc despre Lumină și Credință.
Dumnezeu să-i ierte.

Paște luminat oamenilor buni din țara asta care donează bani cu suflet pentru spitale unde strigă după ajutor cei neputincioși!, transmite deputatul clujean.

error: Content is protected !!